Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Carcassonne cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Carcassonne

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Carcassonne este unul dintre cele mai vizitate orașe ale Franței, iar dacă veți face o simplă căutare pe internet legată de acest oraș veți înțelege și de ce. Carcassonne este printre cele mai bine păstrate orașe medievale din lume, iar fortăreața este unică în Europa, numărând peste 50 de turnuri. Aflat în sudul Franței și bine poziționat la poalele Pirineilor, Carcassonne este biletul de întoarcere în timp și oferă o experiență unică.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Carcassonne

Aeroportul se află la 5 km de oraș, drum pe care îl puteți parcurge în mai puțin de 15 minute. Dacă doriți să vizitați împrejurimile orașului sau nu aveți dispoziția necesară de a depinde de un mijloc de transport în comun, cea mai bună variantă pentru dumneavoastră este închirierea unei mașini. Puteți face acest lucru prin intermediul Skyscanner, care vă pune la dispoziție serviciul său de închiriat mașini. La aeroportul din Carcassonne veți găsi următoarele companii care închiriază mașini: Avis, Hertz, Rent-a-car și Europcar. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, biroul de informații din aeroport vă stă la dispoziție pentru a vă îndruma către agențiile care închiriază mașini, pentru a vă prelua mașina rezervată încă dinainte de a pleca în concediu. Este cea mai simplă și la îndemână varianta pentru ca vacanței dumneavoastre să nu îi lipsească nimic.

Benzinării lângă aeroportul Carcassonne

În drumul dumneavoastră către Carcassonne veți găsi prima benzinărie la 2 km distanță de aeroport, pe Route de Montréal. Puteți plăti atât cu cardul, cât și cu bani. Moneda folosită în Franța este euro.

În apropierea aeroportului Carcassonne

De la aeroport veți urma D119 pentru a ajunge în orașul Carcassonne. Dacă nu știți exact cum să ajungeți la destinație dumneavoastră, cel mai bine ar fi să închiriați și un sistem de navigare dacă mașina nu dispune de unul. Astfel, veți avea certitudinea că nu vă rătăciți prin oraș și veți ajunge direct la destinație. Carcassonne are multe de oferit turiștilor, iar istoria sa este fascinantă.

Lângă orașul medieval veți găsi diverse parcări: P0, P1 și P2. Parcarea P0 are 530 de locuri, P1 225, iar P2 600 de locuri. Prima oră de parcare este gratuită, iar apoi veți plăti 5 euro dacă doriți să lăsați mașina parcată pentru 1- 6 ore. După 6 ore, va trebui să plătiți câte 1 ore pe fiecare oră în plus. Orașul medieval este destul de aglomerat și există multe de descoperit, așadar este de preferat să vă plătiți suficiente ore de parcare pentru a putea vizita liniștiți acest mic oraș desprins din istorie.

Locații de vizitat

Din Carcassonne puteți merge pe D118 în partea de nord pentru a vizita orașul Mazamet, iar de aici vă puteți aventura către Parcul Natural Regional Haut-Languedoc. La 78 km de orașul Carcassonne puteți vizita castelul Montségur, care se află în vârful unui munte abrupt, la poalele Pirineilor. Drumul pe care trebuie să îl urmați este D119 în direcția sud.

La nord de Carcassonne, la 130 km, există o atracție turistică pe care nu ar trebui să o ratați mai ales că aveți mașina pe care ați închiriat-o și ar trebui să profitați de acest fapt. Cordes-sur-Ciel are o cetate medievală în vârful unei stânci. Aici puteți ajunge pe A61 și A68, dar există porțiuni de drum pentru care trebuie să plătiți taxă. Dacă doriți să evitați plata taxei, ar trebui să alegeți ruta D118, care vă va duce prin Mazamet.

Prețurile se pot modifica.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.