Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Clermont-Ferrand cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Clermont-Ferrand Auvergne

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești o vacanță scurtă în Clermont-Ferrand sau o călătorie prelungită în regiunea franceză Auvergne, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Clermont-Ferrand Auvergne.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Clermont-Ferrand

Închirierea unei mașini poate fi soluția perfectă deoarece poți să-ți stabilești propriul program. La Aeroportul Clermont-Ferrand operează cele mai cunoscute companii de închirieri auto, cât și unele locale. Este recomandat ca rezervarea să o faci online din timp, pentru a economisi timp și bani.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Clermont-Ferrand

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut.
La 10 minute de aeroport spre nord se află o stație de alimentare Total, pe drumul D772. Înspre Clermont-Ferrand este o stație Linde Gas pe drumul D769, la o distanță de 5 minute cu mașina.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Clermont-Ferrand

Aeroportul este bine conectat la rețeaua de drumuri din regiune, cel mai important drum din apropierea lui fiind drumul european E11. Acesta începe în Vierzon și face legătura cu sudul țării, mai exact Montpellier. Din drumul european E11 fac parte autostrăzile A71 și A75, care trec prin Clermont-Ferrand.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre orașele din apropierea Aeroportului Clermont-Ferrand Auvergne.

Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand este capitala regiunii Auvergne și unul dintre cele mai vechi orașe din Franț. Este un oraș inedit, înconjurat de munți vulcanici și plin de clădiri negre construite din piatră vulcanică. Impunătoarea catedrală din centrul orașului este și simbolul acestuia și principalul punct de atracție.
Drumul de la aeroport durează în jur de 15 minute pe drumul D771. Parcarea mașinii pe străzile orașului nu va constitui o problemă. Există numeroase spații de parcare cât și parcări subterane în apropierea centrului.

Riom

Riom este un oraș liniștit de provincie, încărcat de istorie, iar acest lucru se reflectă cel mai bine în arhitectura clădirilor. Cel mai semnificativ punct al orașului îl reprezintă Turnul cu ceas din orașul vechi, o clădire renascentistă din vârful căreia poți admira priveliști superbe asupra orașului.
Riom se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează 20 de minute via D420. Mașina o poți lăsa la hotel deoarece majoritatea hotelurilor oferă loc gratuit la rezervarea camerei. Parcarea cea mai apropiată de centrul orașului este Pasquier, pe strada Virlogeux.

Issoire

Issoire se află la sud de aeroport și este un oraș puternic influențat de arhitectura mediteraneană. Deși a fost un oraș important în perioada medievală, Issoire a fost grav afectat în război, iar până astăzi au rămas puține lucruri care să amintească de trecut. Este un oraș nou, fascinant și plin de viață, cu o personalitate proprie.
Drumul până la Issoire durează aproximativ 30 de minute pe autostrada A75, iar în privința locului de parcare, poți lăsa mașina la hotel. Majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare la rezervarea camerei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.