Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Christchurch cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Christchurch

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Noua Zeelandă este ușor de străbătut cu mașina, așadar este necesar să luați în considerare varianta închirierii unei mașini pentru concediul dumneavoastră. Prin intermediul Skyscanner puteți acum căuta și rezerva mașina pe care o doriți pe durata vizitei în Christchurch, Noua Zeelandă.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Christchurch

Companii de închiriat mașini de renume internațional pot fi găsite la aeroportul din Christchurch: Avis, Budget, Europcar, Ezi, Hertz și Thrifty. Birourile companiilor de închiriat mașini se găsesc în zona de sosiri internaționale. Dacă vă rezervați mașina online prin intermediul Skyscanner, în momentul în care ajungeți la aeroport trebuie să vă prezentați la biroul companiei de la care ați decis să închiriați. Trebuie să aveți cu dumneavoastră pașaportul, carnetul de conducere și un card de credit.

Benzinării lângă aeroportul Christchurch

Atunci când închiriați o mașină este important de avut în vedere politica de combustibil. Dacă trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o, de cele mai multe ori cu plinul făcut, atunci trebuie să știți că cea mai apropiată benzinărie de aeroport este Allied și se află la adresa 30 Durey Rd Christchurch Airport Christchurch. Distanța de la benzinărie la aeroport este de 1 km. În Noua Zeelandă se conduce pe partea stângă a drumului, iar distanțele sunt măsurate în km.

În apropierea aeroportului Christchurch

Noua Zeelandă este o destinație în care poate ajungem o singura dată, prin urmare trebuie profitat la maxim de timpul avut la dispoziție. Cea mai bună variantă de explorat această țară este cu mașina. Multe dintre drumuri sunt doar cu o singură bandă pe sens, însă traficul se desfășoară în condiții excelente. Pentru a vă putea face o idee de locurile pe care le puteți vizita pe durata șederii dumneavoastră aici, am pus la punct un mic ghid de vacanță.

Locații de vizitat

Christchurch

Aeroportul de află la doar 10 km de orașul Christchurch, așadar prima locație pe care ați putea să o vizitați este chiar acest oraș. Christchurch este al doilea mare oraș al Noii Zeelande, cu o mulțime de locuri și peisaje extraordinare de oferit. Noua Zeelendă este ceva cu totul inedit, iar cel mai bine puteți să îi intrați sub piele vizitând unul dintre cele mai mari orașe ale acesteia.
Pentru a ajunge în acest oraș, de la aeroporttrebuie să conduceți pe Memorial Ave, Fendalton Rd și apoi pe Riccarton Ave. Dacă urmăriți această rută veți ajunge foarte aproape de zona centrală a orașului, unde veți avea posibilitatea de a parca mașina într-una dintre parcările special amenajate.

Parcul Național Arthur's Pass

Profitând de timpul pe care îl aveți la dispoziție, trebuie neapărat să ajungeți în acest parc național. În drumul dumneavoastră veți trece pe lângă lacul Pearson, veți putea să vă opriți, să vă dați jos din mașină și să vă lăsați furați de peisajele extraordinare pe care această zonă vi le oferă. Din Chirstchurch veți avea de condus aproximativ două ore pentru a ajunge în parcul Arthur's Pass, însă la finalul excursiei veți fi încântați de decizia pe care ați luat-o. Drumul pe care trebuie să îl urmați pentru a ajunge aici este SH 73. Unele porțiuni de drum pot fi mai înguste, așadar o atenție sporită este recomandată.

Timaru

Oraș port și o importantă locație din Noua Zeelandă, Timaru vă oferă totul pentru a vă face vizita cât mai plăcută. Chiar dacă se află la o distanță de 165 km sud de Christchurch, Timaru trebuie să își găsească loc în concediul dumneavoastră. Vă veți îndrăgosti de oraș, de zona portuară, dar și de plajele frumoase din această zonă. Drumul pe care trebuie să conduceți pentru a ajunge aici este SH 1.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.