Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Comiso cu Skyscanner

Închirierea auto din aeroportul Comiso

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Doriți să petreceți clipe de neuitat într-una dintre cele mai frumoase și populare locații ale Italiei și vă gândiți să închiriați o mașină? Prin intermediul Skyscanner puteți să închiriați o mașină direct de la aeroportul din Comiso. Având la dispoziția dumneavoastră mașina pe întreaga durata a concediului, veți avea libertatea de a vă crea propriu itinerariu în funcție de ceea ce vă interesează să vizitați.

De unde să închiriezi mașini din aeroportul Comiso

Următoarele companii de închiriat mașini sunt localizate în incinta aeroportului: Sicily by Car- AUTOEUROPA și Casper Rental. Acestea își pun la dispoziție serviciile lor pentru a vă putea oferi mașina de care aveți nevoie pentru a vă satisface nevoile pe durata concediului dumneavoastră.

Benzinării lângă aeroportul Comiso

În cazul în care trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați primit-o, trebuie să știți că în apropiere de aeroportul din Comiso aveți posibilitatea de a alimenta mașina pe Via Sandro Pertini.

În apropierea aeroportului Comiso

Orașul Comiso se află la o distanță de 6,6 km de aeroport, iar drumul pe care trebuie să conduceți este Strada Provinciale 5/SP5 și Strada Provinciale 4/SP4. În mai puțin de 10 minute veți putea ajunge în centrul orașului Comiso.
Ajunși în Comiso, veți avea posibilitatea să vizitați o serie de biserici care datează din secolele XIII - San Francesco dell Immacolata, respectiv XVI- San Filippo Neri și Annunziata, dar și Castelul Naselli, renovat în secolul al XIV-lea.
Partea de sud a Siciliei este recunoscută pentru vinurile sale, prin urmare puteți să degustați diverse sortimente din aceasta regiune.

Locații de vizitat

Ragusa

Capitala Provinciei cu același nume, Ragusa, este o locație turistică menită să fie vizitată. Orașul este unul pitoresc, în care puteți să vizitați obiective turistice precum Domul San Giorgio sau Muzeul Domului, iar datorită faptului că aveți la dispoziție mașina închiriată de pe aeroportul Comiso prin intermediul Skyscanner veți putea ajunge inclusiv la Castelul Donnafugata. Ragusa se află la o distanță de 14,7 km de Comiso, iar pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe SS115 și apoi pe SP52.

Scoglitti

La vest de orașul Comiso, la o distanță de 22 km, veți putea ajunge în Scoglitti, un sat pescaresc situat pe malul Mării Mediterane. Scoglitti reprezintă o destinație de vacanță populară în rândul turiștilor străini, dar și a locuitorilor zonei, datorită plajelor minunate de aici. De fapt, întreaga coastă de sud a Siciliei este o destinație minunată pentru o vacanță reușită, iar prin serviciul de închirieri mașini pus la dispoziție de către Skyscanner, dumneavoastră sunteți liberi să alegeți locul care vă place cel mai mult, lucru pe care îl puteți face în timp ce conduceți de-a lungul coastei. Astfel veți putea admira întreaga zonă și veți putea imortaliza orice peisaj, având libertatea de a poposi oricând considerați dumneavoastră că merită.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.