Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Chambéry cu Skyscanner

eury
sixt
alam
avis
nanl
budg

Închirieri auto la Aeroportul Chambéry-Savoie

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Fie că doriți câteva zile de relaxare sau o cățătorie prin departamentul francez Savoie, cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Chambéry-Savoie.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Chambéry-Savoie

Cele mai importante companii de închirieri auto au birouri în incinta aeroportului Chambéry: Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Enterprise, Budget. Birourile au program zilnic de dimineața și până seara târziu. Rezervările pot fi făcute și online pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Chambéry-Savoie

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să aveți nevoie de un plin făcut. Dacă veniți dinspre Chambéry spre aeroport, pe drumul D1006 veți găsi o stație de benzinărie Esso pe partea dreaptă. Dacă veniți din nord pe drumul D1201 sau D991, veți găsi o stație Esso pe partea stângă.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul Chambéry-Savoie este bine conectat la rețeaua de drumuri și autostrăzi din regiune și este foarte accesibil. Aeroportul se află în imediata apropiere a autostrăzii A43 Lyon-Chambéry. La nord se află autostrada A41 înspre Annecy și Geneva și D1201 pe malul lacului Bourget.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai frumoase localități din regiune.

Chambéry

Chambéry este un oraș luminos, colorat și atractiv, denumit pe drept oraș al artei și istoriei, datorită patrimoniului bogat pe care îl deține. Centrul istoric al orașului, Castelul Chambéry, monumentele, muzeele sau parcurile sunt doar câteva dintre motivele pentru care acest oraș este locul perfect pentru câteva zile de vacanță.
Chambéry se află la 15 minute de aeroport. Porniți înspre sud pe drumul D1201, apoi continuați pe Avenue du Grand Verger pentru a ajunge în centrul orașului. Există multe parcări în oraș, așa că nu veți întâmpina dificultăți în această privință.

Aix-les-Bains

Aix-les-Bains se află la nord de aeroport și la est de lacul Bourget. Este un oraș interesant datorită numeroaselor clădiri din perioada Belle Époque, cât și a ruinelor care datează din perioada romană. Pentru a ajunge la destinație, porniți înspre nord pe drumul D1201, care se află pe malul estic al lacului. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi locuri de parcare.

Annecy

Annecy este una dintre cele mai populare orașe din regiunea Alpilor. Este un oraș superb datorită poziționării sale geografice. Este locul unde munții se întâlnesc cu lacul Annecy și râul Fier.
Annecy se află la nord de aeroport, iar drumul durează în jur de 30 de minute. Pentru a ajunge la destinație trebuie să urmați autostrada A41. Indicatoarele vă vor semnaliza ieșirea spre Annecy. Deoarece este o locație foarte populară și poate deveni aglomerată în plin sezon, e recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Courchevel

La o oră și jumătate distanță de aeroport se află una dintre cele mai cochete stațiuni alpine din Franța, Courchevel. Este locul perfect pentru oricare iubitor al sporturilor de iarnă. Pentru a ajunge la destinație, porniți spre Chambéry. După ce ieșiți din oraș, continuați pe drumul european E70 (A43), apoi N90 pentru a ajunge în stațiune. De menționat mai e faptul că porțiunea de drum E70 este cu taxă. În privința locului de parcare, e recomandat să îl includeți la rezervarea camerei de hotel.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.