Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Cairns cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Cairns

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Cairns. Închirierea unei mașini vă permite explorarea regiunii fără să depindeți de programul fix al mijloacelor de transport în comun.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Cairns

Este foarte ușor să închiriați o mașină la Aeroportul Cairns. Birourile companiilor se află în zona de sosiri interne la terminalul T2 și în zona de sosiri internaționale la terminalul T1. Companiile de închirieri auto care operează în incinta aeroportului sunt: Avis, Budget, Hertz, Europcar, Thrifty și Redspot. Mașinile se ridică din capătul nordic al parcării.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Cairns

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, la închirierea mașinii puteți avea nevoie de o stație de benzinărie pentru alimentare. Nimic mai simplu, deoarece la mai puțin de 5 minute de aeroport se află trei stații de benzinărie, prima din ele fiind Mobil North pe partea stângă de drum, dacă vă îndreptați spre Cairns. În direcția opusă se află două stații de benzinărie, pe ambele sensuri de mers.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul în Australia se realizează pe partea stângă a drumului. Aeroportul Cairns este bine conectat la drumurile din regiune. Autostrada 1 trece chiar prin apropierea aeroportului și este principalul drum din Australia.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai populare locații din apropierea Aeroportului Cairns.

Cairns

Datorită climatului tropical, Cairns este o destinație turistică foarte populară în rândul turiștilor de pretutindeni. Plaja Trinity este cea mai căutată zonă de relaxare, datorită plajelor întinse și a priveliștilor superbe. Totodată Cairns este punctul de plecare spre Marea Barieră de Corali.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 5 minute. Ieșiți din aeroport pe Airport Avenue, apoi virați la stânga și intrați pe Autostrada 1. Indicatoarele vă vor semnaliza că acesta este drumul spre Cairns. În oraș există nenumărate parcări atât pe stradă, cât și etajate sau acoperite. Parcările pe stradă au tarif de 1,20 dolari pe oră.

Port Douglas

Port Douglas este o atracție deoarece se află aproape de pădurea tropicală Daintree și de Marea Barieră de Corali, iar atmosfera relaxată, palmierii și restaurantele fac din această localitate locul ideal pentru câteva zile de relaxare.
Port Douglas se află la nord de aeroport, iar drumul durează în jur de oră. Tot traseul până la destinație este spectaculos deoarece tot drumul sunteți însoțiți de ocean pe partea dreaptă. Intrați pe Autostrada 1, apoi schimbați cu autostrada Captain Cook pe care continuați până la destinație.

Kuranda

Kuranda este un sătuc ce merită explorat deoarece se află în inima pădurii tropicale. Inițial turiștii au venit pentru a admira cascada și priveliștile superbe oferite de frumusețile naturale. Acum, pe lângă toate acestea, oamenii vin pentru aerul incredibil și atmosfera relaxată a satului.
Kuranda se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ 30 de minute. După ce ieșiți din aeroport, virați dreapta pe Autostrada 1 și continuați pe acest drum până la destinație.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.