Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Copenhaga cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Copenhaga

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

O vizită în Danemarca nu este completă până nu vizitați capitala ei, Copenhaga. Este absolut necesar să închiriați o mașină pe durata șederii dumneavoastră aici pentru a putea acoperi cât mai multe obiective turistice. Skyscanner vă pune la dispoziție opțiunea de a rezerva mașina direct de la aeroportul din Copenhaga.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Copenhaga

La aeroportul din Copenhaga există șase companii de închiriat mașini: Europcar, Hertz, Avis, Budget, Sixt și Enterprise. Birourile companiilor se află pe Terminalul 3 al aeroportului.
Toate mașiniile trebuie returnate în zona terminalului 2 și 3 la parcarea P10: Europcar și Sixt la etajul 3, Hertz la etajul 4, iar Avis și Budget la etajul 5. Cheile mașinii trebuie duse înapoi la biroul agenției de la care ați închiriat mașina.

Benzinării lângă aeroportul Copenhaga

La 3 km după părăsirea zonei aeroportului, în direcția orașului Copenhaga, veți găsi o benzinărie Statoil pe Amager Landevej Str., benzinărie deschisă zilnic până la ora 22:00.
Această benzinărie este cea mai apropiată de aeroport și o puteți lua în considerare și la întoarcere, dacă trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați primit-o.

În apropierea aeroportului Copenhaga

De la aeroport puteți alege una dintre cele două rute disponibile pentru a ajunge în Copenhaga: E20 - 14 km pe care îi parcurgeți în 17 minute sau E20 și Ørestads Boulevard - 12 km parcurși în 18 minute. Copenhaga este printre cele mai frumoase capitale ale Europei, iar numărul de turiști care vin să o viziteze în fiecare an pot confirma acest lucru. Nu ratați zona Christiania din capitală, zonă mai specială căreia turiștii îi acordă o importanță destul de mare.
În Copenhaga există trei zone de parcare: zona roșie, zona verde și zona albastră. Parcarea se plătește de luni până sâmbătă, în intervalul orar 8:00-17:00. În zona albastră trebuie să plătiți pentru o oră 11 coroane daneze, în zona verde 18 coroane daneze, iar în zona roșie 30 coroane daneze. În zilele de sărbătoare legală parcarea este gratuită.

Locații de vizitat

Malmö

La mai puțin de o oră de Copenhaga puteți merge să vizitați Malmö, al treilea cel mai mare oraș din Suedia. 44 km desparte capitala daneză de orașul suedez, drumul pe care puteți ajunge aici fiind E20, peste podul care leagă cele două țări. Aeroportul din Copenhaga este deseori o variantă pentru turiștii care vor să ajungă și în Malmö. Trebuie să știți că pentru a trece podul trebuie să plătiți o taxă, echivalentul a 22 euro. Acest preț este raportat la o mașină nu mai înaltă de 6 metri. Plata se poate face inclusiv cu cardul.

Hillerød

Acest oraș se află la nord de Copenhaga, reprezentând un important punct turistic pe harta țării. Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe drumul 16 care pleacă din Copenhaga, iar distanța este de 37 km. Orașul este foarte activ din punct de vedere cultural, având însă și peisaje superbe și multe străduțe pietonale pe care vă puteți plimba.

Roskilde

Foarte aproape de Copenhaga, la 34 km în partea de vest, veți putea vizita orașul Roskilde. Aici se află o impresionantă catedrală regală care se află în patrimoniul UNESCO, dar și un muzeu dedicat navelor vikingilor. Este așadar o locație de luat în calcul, iar pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe drumul 21.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.