Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Coventry cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Coventry

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești câteva zile de vacanță în Coventry sau un concediu prelungit prin Marea Britanie, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Coventry.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Coventry

Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport ai posibilitatea de a-ți face propriul program în ritmul tău, fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Coventry au birouri câteva companii locale de închirieri auto, dar și câteva internaționale. Compania Thrifty are birou în parcarea Siskin, iar Enterprise are sediul la al doilea sens giratoriu după ieșirea din aeroport. Este recomandat ca rezervarea să o faci online din timp, pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Coventry

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. De asemenea, după ridicarea mașinii poți avea nevoie de o stație pentru alimentare.
La vest de aeroport, pe autostrada A45 se află o stație BP și una Esso. La nord, înspre Coventry, pe drumul A444 este o stație Texaco, iar la 15 minute de aeroport spre sud, pe șoseaua Leamington se află o stație de alimentare Shell.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul prin Marea Britanie este o adevărată plăcere datorită infrastructurii bine puse la punct și este o modalitate excelentă de a observa frumusețile pe care țara le deține.
Condusul se realizează pe partea stângă a drumului. Cele mai importante drumuri din apropierea aeroportului sunt autostrada A45 la nord, drum care conectează vestul cu partea estică a țării și autostrada A46 la vest, care conectează Coventry cu nord-estul țării.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre cele mai apropiate orașe de Aeroportul Coventry.

Coventry

Coventry este o destinație populară pentru împătimiții de shopping, datorită numeroaselor magazine și centre comerciale. De asemenea, Coventry este popular pentru gastronomia diversificată, restaurantele și puburile fiind pline tot timpul. Coventry este bogat în cultură și istorie, orașul fiind capitala Angliei în perioada medievală.
Centrul orașului se află la 5 mile de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de 15 minute. După ieșirea din aeroport o iei pe drumul B4110, apoi A4082 pentru a ajunge la destinație. Mașina poate fi parcată în centrul orașului într-unul din spațiile special amenajate sau pe stradă. Taxa pentru parcarea pe stradă costă 1 Liră pentru o oră de staționare.

Rugby

Se spune că acest oraș este locul de naștere al rugby-ului. De aceea, orașul este locul perfect pentru amatorii de sport. Pe lângă acest aspect, Rugby este un oraș încărcat de istorie și cultură. Biserica Sf. Andrei din centrul orașului este principalul punct de atracție.
Rugby se află la est de aeroport, iar drumul cu mașina durează 20 de minute pe șoseaua London (A45). Toate parcările din oraș sunt disponibile 24 de ore, excepție face doar parcarea John Barford, care e deschisă de luni până sâmbătă.

Warwick

Warwick este situat pe malul râului Avon și este un oraș al cărei cultură și istorie se reflectă cel mai bine din stilul arhitectural al clădirilor, cel mai reprezentativ în acest sens fiind impresionantul Castel Warwick. Este un oraș plin de viață, care găzduiește nenumărate evenimente culturale de-a lungul anului.
Warwick se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de 20 de minute pe drumul A46. În oraș există numeroase locuri de parcare pe stradă cât și spații special amenajate. Tariful pentru o oră de staționare pe stradă este de 1 Liră.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.