Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Cardiff cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Cardiff

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Cu ajutorul unei mașini aveți posibilitatea de a explora frumusețile pe care sudul Țării Galilor le are de oferit. Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Cardiff.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Cardiff

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală pentru că puteți să vă creați propriul program și itinerariu fără să mai depindeți de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Cardiff operează câteva dintre cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Europcar, Enterprise și Hertz. Birourile sunt deschise zilnic până seara, mai puțin sâmbătă, când programul e până la ora 13. Rezervările pot fi făcute și online în avans, pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Cardiff

Stații de benzinărie se află pe toate sensurile de mers. Dacă după ce ieșiți din aeroport o luați spre vest pe drumul B4265, veți vedea o stație de benzinărie Four Cross pe partea dreaptă. Dacă ratați această stație, în imediata apropiere se află și o stație Esso pe partea stângă. Dacă o luați înspre Cardiff, veți găsi o benzinărie Shell pe partea stângă a drumului.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul prin Țara Galilor reprezintă o modalitate excelentă de a observa frumusețile naturale pe care acest teritoriu le deține. Condusul se realizează pe partea stângă a drumului. Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune. La nord se află Autostrada M4 care face legătura cu Londra.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la orașele din apropierea Aeroportului Cardiff.

Cardiff

Cardiff este o capitală plină de energie, iar amestecul de tradițional și modern fac din acest oraș locul perfect pentru un city-break.
Drumul de la aeroport durează 30 de minute. La sensul giratoriu de după ieșirea din aeroport o luați pe Port Road, apoi continuați pe A4232 pentru a ajunge la destinație. În oraș există mai multe parcări amenajate, cât și parcări pe stradă. Taxa de parcare începe de la 1,70 lire pentru o oră.

Newport

Al treilea oraș ca mărime din Țara Galilor, Newport se află la est de aeroport, pe malul râului Usk. Ruinele castelului din Newport amintesc de importanța orașului ca centru comercial în perioada medievală.
Newport se află la 40 de minute distanță de aeroport. Din Cardiff intrați pe autostrada M4 care vă va duce până la destinație. Există câteva parcări gratuite în oraș, la Courtybella Terace, Hollybush și Coldbath Road.

Brecon

Brecon este un orășel medieval cu pasaje, străzi înguste, buticuri cochete și restaurante cu mâncare delicioasă. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care Brecon este locul ideal pentru câteva zile de relaxare.
Brecon se află la nord de aeroport, la o oră de condus. Începeți pe drumul A4232 înspre Cardiff, apoi continuați pe drumul A470 până la destinație. Nu veți întâmpina dificultăți în privința locurilor de parcare pe străzile orașului.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.