Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Dubrovnik cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Dubrovnik

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Dacă plănuiți câteva zile de vacanță pe coasta Mării Adriatice, cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Dubrovnik.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Dubrovnik

Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport, aveți posibilitatea de a vă crea propriul program și de a explora frumusețile regiunii fără a depinde de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Dubrovnik operează cele mai cunoscute companii internaționale de închirieri auto, precum și câteva locale: Hertz, Budget, Europcar, Avis, Sixt, Dollar, Uni Rent, Fleet, Milenium sau Bingo Rent.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Dubrovnik

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri auto, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. Există mai multe stații de alimentare pe toate sensurile de mers, în toate direcțiile. Cu toate acestea, cea mai apropiată stație de aeroport se numește Ina și se află aproape de intrarea în aeroport.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul Dubrovnik este bine conectat la drumurile din regiune, iar indicatoarele facilitează accesul înspre orice direcție. Prin apropierea aeroportului trece drumul național D8 care face legătura cu Dubrovnik la nord și cu Muntenegru la sud-est.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai cunoscute orașe din regiune de la Aeroportul Dubrovnik.

Dubrovnik

Dubrovnik este unul dintre cele mai frumoase orașe ale Croației și una din cele mai populare destinații de vacanță. Arhitectura renascentistă a clădirilor, panormala superbă asupra Mării Adriatice, cât și plajele întinse sunt câteva dintre motivele pentru care acest oraș este locul perfect pentru un city-break.
Dubrovnik se află la nord-vest de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste 20 de minute. La ieșirea din aeroport, o luați la dreapta și intrați pe drumul D8 care vă va duce până la destinație. Găsirea unui loc de parcare în Dubrovnik poate fi dificilă uneori. Parcările trebuie plătite tot timpul, indiferent de ora la care parcați. E recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Cavtat

Cavtat este un orășel pitoresc, dar și o destinație perfectă pentru o vacanță relaxantă la plajă. Restaurantele cochete, peisajele frumoase și marea sunt câteva dintre motivele pentru care Cavtat poate fi destinația ideală de vacanță.
Cavtat se află la doar 10 minute de aeroport, pe drumul național D8 care merge înspre Dubrovnik. La un moment dat, indicatoarele vă vor semnaliza drumul Put od Cavtata la stânga pentru a ajunge la destinație.

Molunat

La sud de aeroport se află Molunat, cea mai sudică stațiune a Croației. Stațiunea se bazează pe turism, pescuit și mâncăruri delicioase, astfel Molunat poate fi locul perfect pentru câteva zile de relaxare.
Drumul de la aeroport durează în jur de 25 de minute. La ieșirea din aeroport o luați la stânga pe drumul național D8. La un moment dat, indicatoarele vă vor semnaliza ieșirea pe partea dreaptă, pe drumul D516 pe care continuați până ajungeți la destinație. Nu veți întâmpina probleme în privința găsirii unui loc de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.