Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Dundee cu Skyscanner

sixt
eury
alam
avis
nanl
erac

Închirieri auto la Aeroportul Dundee

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Dacă plănuiești câteva zile de vacanță în Dundee sau un concediu prelungit în Scoția, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Dundee.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Dundee

Dacă închiriezi o mașină direct de la aeroport ai ocazia să-ți creezi propriul program, în ritmul tău și în plus poți admira frumusețile deoebite ale Scoției.
Arnold Clark și Europcar își oferă serviciile la Aeroportul Dundee. Birourile se află în incinta terminalului. Mai există și câteva companii locale care operează la aeroport și care au prețuri mai convenabile. Rezervările pot fi făcute online din timp, pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Dundee

Majoritatea companiilor de închirieri auto cer ca la returnare mașina să aibă plinul făcut. În același timp, la ridicare mașinii poți avea nevoie de o stație pentru alimentare. La doar 4 minute de aeroport pe șoseaua Riverside se află o stație Tesco, iar în Dundee vei găsi mai multe benzinării Shell.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul prin Scoția este o adevărată plăcere datorită infrastructurii bine puse la punct și în special datorită frumuseților naturale și a peisajelor rurale superbe pe care țara le deține.
Condusul se realizează pe partea stângă a drumului. Aeroportul este bine amplasat și conectat la rețeaua de drumuri din regiune. La nord de aeroport se află autostrada A90, un drum principal din Scoția care conectează Edinburgh cu Fraserburgh. În Scoția toate drumurile sunt gratuite.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai apropiate orașe de Aeroportul Dundee.

Dundee

Dundee este unul dintre cele mai vizitate orașe din Scoția. Este un oraș care oferă de toate: divertisment, oportunități de shopping, gastronomie, muzee și galerii, iar decorul natural superb întregește farmecul orașului.
De la aeroport poți ajunge în centrul orașului fie pe șoseaua Riverside, fie pe Blackness. Drumul durează în jur de 10 minute. Tarifele parcărilor pe stradă variază de la 2,10 la 3,50 Lire pentru o oră de staționare.

Arbroath

Arbroath este un oraș-port atractiv datorită amplasării sale într-un cadru natural superb cu plaje întinse și stânci abrupte. Este o destinație căutată de iubitorii de golf și cei interesați de activitățile în aer liber.
Arbroath se află la est de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ 40 de minute pe drumul A92. În oraș există numeroase spații de parcare, astfel nu vei întâmpina dificultăți.

Forfar

Forfar este un oraș tradițional a cărui istorie și evoluție pot fi descoperite la Muzeul și Galeria Meffan. Orășelul este cunoscut și pentru o specialitate de patiserie Forfar Bridie pe care nu trebuie să o ratezi.
Forfar se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează o jumătate de oră pe autostrada A90. În oraș există numeroase locuri de parcare pe stradă cât și spații special amenajate cu servicii non-stop. Tarifele pentru o oră de staționare variază în funcție de zona în care parchezi.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.