Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Dublin cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Dublin

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu Skyscanner găsiți cu ușurință cele mai bune mașini de închiriat, fie că plănuiți un city-break în capitala Irlandei sau câteva zile de relaxare într-unul din orașele din apropierea Aeroportului Dublin.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Dublin

Companiile care închiriază mașini direct din aeroport se află la Terminalul 1 – coridorul Sosiri. Acestea sunt Hertz, Avis, Europcar, Budget și Dooley. De asemenea, există și trei companii care cer efectuarea rezervării mașinii în prealabil. Acestea se află la același terminal și se numesc Sixt, Enterprise și Thrifty.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Dublin

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. Benzinării se găsesc în apropierea aeroportului în toate direcțiile, indiferent de destinație.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Intrarea și ieșirea din aeroport sunt bine semnalizate și ușor accesibile din oricare sens. Unele drumuri sunt cu taxă, de asemenea și unele tuneluri și poduri precum podul de pe M50, la ieșirea din Dublin spre nord sau tunelul Dublin Port, aflat pe aceeași autostradă.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai importante destinații de la Aeroportul Dublin.

Dublin

Capitala Irlandei este destinația perfectă pentru un city-break. Un oraș cultural, renumit pentru numeroasele sale puburui, Dublin este deschis turismului în oricare perioadă a anului.

Drumul de la aeroport durează puțin peste 20 de minute. La ieșirea din aeroport, urmați indicatoarele spre Dublin. Continuați pe drumul R132 până la sensul giratoriu, unde vă încadrați pe drumul M50 care vă duce înspre capitală. O porțiune a acestui drum este cu plată. De la aeroport există un alt traseu care duce în Dublin și care nu implică drumuri cu taxă. La ieșirea din aeroport virați la dreapta pe șoseaua Swords.

Dublin este împărțit în 5 zone în ceea ce privește locurile de parcare și tarifele diferă în funcție de zonă. Timpul maxim de parcare este de 3 ore și tarifele variază de la 0,60 de Euro în suburbii și până la 2,90 Euro în centru, pentru o oră. Tichetele pot fi achiziționate la tonomatele din apropierea parcărilor. O variantă mai la îndemână ar fi ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Drogheda

Drogheda este un oraș port în estul Irlandei la care se ajunge cel mai ușor de la Aeroportul Dublin pe drumul M1. La ieșirea din aeroport virați la stânga, după care continuați pe M1 până veți observa indicatoarele care vă semnalizează ieșirea înspre Drogheda. Drumul este relativ scurt, durează aproximativ 35 de minute și există o porțiune de drum cu taxă. Pentru o variantă gratis, ieșiți de pe drumul M1 înspre șoseaua Gormanstown, după care continuați pe drumul R132.

Bray

Deși Bray este un oraș relativ mic, este cel mai longeviv oraș de la malul mării din toată Irlanda.

Drumul de la aeroport la Bray durează aproximativ 50 de minute. Există un traseu care nu implică drumuri cu taxare, dar care vă direcționează prin Dublin care uneori poate fi aglomerat. Drumurile care necesită plata unei taxe vă scurtează drumul cu aproximativ 15 minute și ocolesc capitala. Acestea sunt M50 și N11. În oraș se poate parca cu ușurință în multe locuri, iar costul pentru parcare în zona centrală este de 1 Euro pentru o oră și aproximativ 5 Euro pentru întreaga zi. În unele zone parcarea este gratuită.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.