Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Edinburgh cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Edinburgh

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Edinburgh. Cu ajutorul unei mașini aveți posibilitatea de a explora frumusețile uluitoare ale Scoției.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Edinburgh

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece puteți să vă faceți propriul program, fără să depindeți de mijloacele de transport în comun. Aeroportul Edinburgh deține un centru de închirieri auto stabil, unde puteți găsi cele mai importante companii: Hertz, Europca, Avis, National, Budget, Enterprise, Sixt, Dollar, Almo, Thrifty.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Edinburgh

La închirierea mașinii e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. În funcție de contractul încheiat, probabil veți avea nevoie și de un plin făcut la returnarea mașinii.

Dacă plănuiți o vacanță în Edinburgh, la ieșirea din aeroport o luați spre est la stânga, pe drumul A8, iar după câteva minute veți observa o benzinărie Shell pe partea stângă. Dacă vă îndreptați spre vest, la ieșirea din aeroport o luați la dreapta pe drumul A8, iar la scurt timp veți observa o stație BP pe partea stângă.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Edinburgh

Condusul prin Scoția este o adevărată plăcere, datorită castelelor istorice și a frumuseților naturale pe care le deține. Condusul se realizează pe partea stângă a drumului, iar un lucru interesant de menționat e faptul că în Scoția nu există drumuri cu taxă.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la principalele orașe din apropierea Aeroportului Edinburgh.

Edinburgh

Castelul Edinburgh, arhitectura remarcabilă a clădirilor, peisajele pitorești sau mâncarea excelentă sunt doar câteva dintre motivele pentru care capitala Scoției este soluția ideală pentru câteva zile de vacanță.

Distanța de la aeroport este de 8 mile, iar drumul durează aproximativ 30 de minute. Este o zonă destul de aglomerată, dar traseul este ușor. De la aeroport, urmați drumul A8 până la destinație. Orașul este destul de aglomerat, iar prețul pentru o oră de staționare variază între 1 și 3 Lire pentru o oră. Este recomandat să includeți locul de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Livingston

La vest de aeroport se află Livingston, cel mai mare oraș din regiunea West Lothian. Este un oraș modern și plin de atracții pentru vizitatorii săi. Se află la 15 minute de mers cu mașina. După ce ieșiți din aeroport, o luați pe drumul A8, apoi intrați pe autostrada M8 pentru a ajunge la destinație. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi locuri de parcare în oraș.

Musselburgh

În estul regiunii Lothian se află localitatea istorică Musselburgh, loc frecventat de împătimiții de golf. Se află la 30 de minute de mers cu mașina de aeroport. La ieșirea din aeroport, o luați spre est, iar la prima intersecție, vă încadrați pe drumul A720 care vă va duce direct la destinație. Majoritatea zonelor din localitate oferă locuri de parcare pe stradă, astfel nu veți avea probleme în a găsi locuri de staționare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.