Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Exeter cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Exeter

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Zona de sud – vest a Angliei este o zonă recunoscută pentru vacanțe deoarece vremea nu este așa de capricioasă ca și în restul țării. Este o zonă cu dealuri și multă verdeață, iar pentru a o putea explora mai bine Skyscanner vine în ajutorul dumneavoastră pentru a închiria mașina potrivită concediului planificat în Exeter.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Exeter

Aeroportul din Exeter este localizat la 6 mile distanță de orașul Exeter. La aeroport veți găsi următoarele companii de închiriat mașini: Avis, Budget, Europcar, National, Alamo și Hertz. Birourile acestora le găsiți imediat după ce ieșiți din clădirea aeroportului în zona Sosiri, pe partea stângă. Există o alee pietonală de la biroul de închirieri mașini și până la punctul de colectare / predare. După ce predați mașina va trebui să urmați din nou aceeași alee pietonală până la clădirea aeroportului. Drumul nu durează mai mult de 5 minute.

Benzinării lângă aeroportul Exeter

Benzinăria cea mai apropiată este pe M5 la J30. Fie că doriți să alimentați după ce plecați din aeroport, fie la întoarcere, această benzinărie este de real folos dacă trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o.

În apropierea aeroportului Exeter

Orașul Exeter este foarte aproape de aeroport și veți avea de condus cel mult 15 minute. În oraș există diverse centre comerciale care dispun de parcări unde puteți lăsa mașina, dar puteți parca și pe marginea drumului, unde există marcajul de parcare. Trebuie să vă cumpărați un tichet de parcare pentru durata pe care lăsați mașina. Tichetele se pot cumpăra de la aparatele care se găsesc în apropierea parcării. Este de dorit să aveți monede deoarece unele aparate nu permit plata cu cardul. O altă variantă este plata prin telefon. Exeter este un oraș universitar, plin de viață și de multe evenimente mai ales la sfârșit de săptămână.

Locații de vizitat

Dacă doriți să vizitați Parcul Național Dartmoor veți avea de condus 30 mile până la Princetown. Ca să ajungeți în acest oraș va trebui să străbateți aproape tot parcul pe drumul B3212. Dacă doriți să vă plimbați până în zona parcului, dar nu doriți să conduceți așa de mult, puteți alege ca și destinație Dunsford, care se află imediat după intrarea în zona parcului național. Distanța de la Exeter la Dunsford este de 7,7 mile, iar drumul B3212 vă duce direct la destinație.

Un alt oraș pe care puteți să îl explorați dacă sunteți în Exeter este Lyme Regis. Cunoscut datorită fosilelor care s-au găsit aici, Lyme Regis este o destinație de concediu foarte iubită de britanici, iar dacă aveți parte de o zi călduroasă de vară, nu uitați să vă luați costumul de baie cu dumneavoastră. Zona este excelentă și pentru plimbări pe malul apei sau pentru plimbări cu barca în larg. Dacă alegeți varianta A3052 puteți să vă opriți și în Sidmouth, unde veți vedea peisaje pe care nu credeați că e posibil să le întâlniți în Marea Britanie.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.