Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Florenţa cu Skyscanner

sixt
eury
avis
alam
budg
erac

Închirieri auto la Aeroportul Florența

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Aeroportul Florența, denumit oficial Aeroportul Amerigo Vespucci, este unul din cele două aeroporturi majore din Toscana. Fie că plănuiți un city-break în fermecătoarea Florența sau un road-trip prin Toscana, cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Florența.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Florența

Printre companiile de închirieri auto care se află în Aeroportul Florența se numără: Avis, Budget, Auto Europa, Hertz, Europcar, National și Sixt. Birourile se află în zona de sosiri, iar la Palagio degli Spini se află mașinile. Parcarea este conectată la aeroport printr-un autobus gratuit care circulă din 20 în 20 de minute.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Florența

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să aveți nevoie de un plin făcut. Nimic mai simplu, deoarece la ieșirea din aeroport spre Florența se află o stație de alimentare Q8.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul Amerigo Vespucci – Florența este bine conectat la drumurile din regiune. În imediata apropiere a aeroportului se află drumul european E76, care face parte din rețeaua internațională de drumuri europene și care face legătura între Florența și Migliarino. De asemenea, autostrada A1, denumită și „Autostrada Soarelui” trece prin vecinătatea aeroportului. Acest drum conectează Milano cu Napoi, trecând prin Bologna, Florența și Roma.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi informații despre cum să ajungeți la câteva dintre cele mai frumoase orașe din Toscana.

Florența

Florența este capitala regiunii Toscana și unul dintre cele mai vizitate orașe din Italia. Este o comoară în adevăratul sens al cuvântului, deoarece acest oraș găzduiește unele dintre cele mai inedite obiecte de artă care datează din perioada renascentistă.
Drumul de la aeroport durează în jur de 20 de minute. După ce ieșiți din aeroport, intrați pe Viadotto Indiano, apoi continuați pe Via Antonio Canova. La sensul giratoriu, luați a treia ieșire pe Viale Francesco Talenti. Indicatoarele vă vor semnaliza traseul până la destinație. Este destul de dificil să găsiți locuri de parcare pe străzile orașului, astfel e recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Prato

Prato se află la vest de Florența și este renumit pentru producția de textile și pentru „cantuccio”, faimoșii biscuiți cu migdale. Drumul de la aeroport durează în jur de 15 minute și este foarte accesibil. La ieșirea din aeroport o luați la dreapta pe A11, drum care vă va duce până la destinație. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi locuri de parcare pe străzile orașului. Deși majoritatea locurilor sunt gratuite, în unele zone se taxează fiecare oră de staționare.

Lucca

Lucca este un superb orășel medieval, situat la vest de Florența. Este unic datorită pereților și bastioanelor ce înconjoară orașul vechi și care datează din secolul al XVI-lea. Centrul istoric al orașului face obiectul unei plimbări relaxante, iar restaurantele cu mâncăruri tradiționale sunt de neratat.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 40 de minute. După ce ieșiți din aeroport, vă încadrați pe drumul A11 Firenze-Pisa Nord pe care mergeți până ajungeți la destinație.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.