Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Madeira cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Madeira

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să vă petreceți timpul la plajă sau să descoperiți locații inedite de pe această insulă, închirierea unei mașini de pe aeroportul din Madeira este exact ceea ce aveți nevoie. Numeroasele locații pe care această insulă le oferă și multitudinea de activități pentru turiști, fac din această insulă o destinație de concediu foarte atrăgătoare. Prin Skyscanner aveți varianta de a căuta și rezerva o mașină direct de pe aeroportul din Madeira, indiferent de perioada în care decideți să ajungeți aici.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Madeira

La aeroport aveți la dispoziție un număr de șapte companii de închiriat mașini care vă oferă serviciile lor: Europcar, Sixt, Avis/Budget, Rodavante, Guerin/Enterprise, Hertz și Goldencar.

Benzinării lângă aeroportul Madeira

Cea mai apropiată benzinărie de aeroport se află la 3, 7 km pe VR1 în partea opusă orașului Funchal. La ieșirea 25 părăsiți VR1 și conduceți în direcția Machico Sul, iar după ce intrați în sensul giratoriu veți observa benzinăria BP pe partea dreaptă.

În apropierea aeroportului Madeira

Aeroportul din Madeira se află la o distanță de 20 km de capitala insulei, Funchal. Acest oraș are ca vecini oceanul Atlantic pe de-o parte, iar pe partea cealaltă peisaje montane minunate. Funchal este plin de viață atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, când toate cluburile își deschid porțile turiștilor aflați în căutare de distracție.
De la aeroport se ajunge în Funchal pe drumul VR1, în partea de sud - vest de aeroport. Drumurile sunt nou asfaltate și există multe tuneluri prin care treceți direct prin munți, fără a mai fi nevoie să-i ocoliți. În Madeira se conduce pe partea dreaptă a drumului, centurile de siguranță sunt obligatorii, iar copiii sub 12 ani nu au voie pe locurile din față din mașină. În localități viteza maximă este de 40-50 km/h. Pe autostrăzi limita este de 100 km/h.

Locații de vizitat

Plajele din partea de sud

Dacă urmăriți drumul VR1, VE3, VE7 și ER101 veți colinda toată coasta de sud și vest și veți ajunge în diferite stațiuni de la marginea oceanului. Ribeira Brava, Madalena do Mar, Praia de Calheta, Paul do Mar și Ponta do Pargo sunt doar câteva puncte ale coastei unde vă puteți opri să faceți plajă, să admirați frumoasele orașe stațiune și unde vă puteți bucura de concediul dumneavoastră. Pentru a ajunge până în Ponta do Pargo aveți de condus 60 km, iar distanța se poate parcurge în aproximativ o oră și 15 minute, asta dacă nu aveți nicio altă oprire pe drum.

Porto Moniz

În partea de nord - vest a insulei puteți ajunge la Porto Moniz, un loc parcă desprins din poveste datorită peisajelor spectaculoase și piscinelor naturale care s-au format în această zonă.
Neapărat să gustați vinul de Madeira, recunoscut atât pe plan local, cât și internațional. Pentru a ajunge la Porto Moniz trebuie să conduceți pe ER 100 sau ER 101 dacă veniți din partea de sud, și pe VE2 dacă veniți din partea de est a insulei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.