Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Fuerteventura cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Fuerteventura

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Fuerteventura este una dintre insulele care formează Arhipelagul Insulelor Canare. Este o destinație perfectă pentru concediu, pentru diverse sporturi de apă, pentru plajă și soare. Aici veți intra rapid în spiritul concediului și veți uita de toate problemele de acasă. Skyscanner vă oferă posibilitatea închirierii unei mașini pe durata șederii dumneavoastră pe această insulă. Este cât se poate de simplu și rapid. Trebuie doar să introduceți opțiunile dumneavoastră și să alegeți mașina dorită.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Fuerteventura

Aeroportul din Fuerteventura primește anual un număr foarte mare de turiști și prin urmare trebuie să vă asigurați că veți găsi o mașină de închiriat. În aeroport există un număr de 5 companii de închiriat mașini: Avis, Hertz, Cicar, Top car și Payless. Toate aceste companii au birourile în terminalul aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Fuerteventura

Imediat după ce ieșiți din aeroport spre direcția Puerto del Rosario, pe Carretera del Aeropouerto veți găsi o benzinărie Disa, pe drumul FV-2. Puteți plăti atât cu cardul, cât și cu cash. În direcția opusă veți găsi o benzinărie de tip Repsol, tot pe FV-2.

În apropierea aeroportului Fuerteventura

Puerta del Rosario este capitala insulei Fuerteventura și se află la o distanță de 7,5 km de aeroport. Drumul se parcurge destul de ușor, în funcție de intervalul orar în care vă deplasați în această direcție. Puerta del Rosario este o destinație populară în rândul turiștilor pe tot parcursul anului. Puteți să vizitați portul sau să vă plimbați prin centrul orașului și să descoperiți obiectivele turistice.

Locații de vizitat

Betancuria și Antigua sunt puncte de interes la care trebuie să ajungeți cu mașina dumneavoastră închiriată. La Betancuria ajungeți pe drumul FV-30 din Puerta del Rosario și durează aproximativ 30 minute. Apoi coborâți mai în sud pentru a vizita Antigua, pe drumul FV-416.

În partea de nord a insulei există un loc deosebit în care puteți ajunge. Este vorba de El Cotillo și este cunoscut ca având unele dintre cele mai frumoase plaje, cu unele locuri stâncoase, dar și cu multe lagune. Ca să ajungeți aici de la aeroport sau din partea de sud a insulei, urmați drumul FV-1 și apoi FV-10. La un moment dat veți vedea indicatoare către La Oliva. Dacă nu vă grăbiți să ajungeți la El Cotillo, puteți să vă opriți și în La Oliva o oră pentru a vizita fosta reședință a guvernatorilor militari - Casa de los Coroneles.

Și ca să puteți spune că ați ajuns peste tot pe insulă, trebuie să mergeți până în sud, la Morro del Jable. De la aeroport conduceți spre sud, pe drumul FV-2 până ajungeți la destinație. Nu ar trebui să dureze mai mult de o oră și jumătate, asta dacă nu vă opriți prin diverse stațiuni care vă vor apărea în cale. Conducând paralel cu coasta de sud, veți avea posibilitatea să vă opriți în zone precum Costa Calma, Los Verdes sau Marabu. Indiferent de locul pe care doriți să-l vizitați pe insulă, distanțele nu sunt așa de mari și veți avea suficient timp să vă întoarceți la hotelul sau pensiunea dumneavoastră chiar în aceeași zi.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.