Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Gdansk cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Gdańsk

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Un oraș prosper datorită amplasării sale geografice pe malul Mării Baltice, dar și o destinație romantică, Gdańsk reprezintă un punct turistic important din Polonia. Zona este absolut minunată, iar pentru a vizita împrejurimile și zonele importante din oraș este recomandat să închiriați o mașină. Acum puteți face acest lucru prin intermediul Skyscanner și opțiunea sa de căutare și rezervare a unei mașini direct de pe aeroportul din Gdańsk.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Gdańsk

Dacă doriți să închiriați o mașină de pe aeroportul din Gdańsk, este necesar să știți că aveți la dispoziție nouă companii de închiriat mașini: Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Europcar, Express, Hertz, Panek și Sixt. Birourile acestora se află la parterul terminalului pe holul principal.

Benzinării lângă aeroportul Gdańsk

La 800 metri de aeroport se află benzinăria Orlen, pe Juliusza Słowackiego. Veți ajunge aici în mai puțin de 2 minute. Dacă la întoarcere trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o, puteți să alimentați tot la această benzinărie.

În apropierea aeroportului Gdańsk

La 16 km de aeroport se află orașul Gdańsk, iar pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe DW501. Ca și timp, drumul nu ar trebui să dureze mai mult de 20 minute, depinzând bineînțeles de condițiile de trafic.
În centrul orașului și în partea veche există parcări pe marginea drumului pentru care va trebui să vă cumpărați tichet. Este indicat să aveți mărunțiș sau suma exactă pentru că aparatele nu dau întotdeauna rest. Parcare păzită veți găsi pe strada Gnilna, la Galeria Madison, parcare deschisă de la ora 9:00 și până la 21:30.

Locații de vizitat

Westerplatte

La doar 11 km pe drumul DW501, la nord de Gdańsk, veți putea vizita Westerplatte. În acest loc a avut loc prima bătălie din Al Doilea Război Mondial, prin urmare dacă sunteți în căutare de locații pline de istorie, atunci ați ajuns în locul potrivit.

Gdynia

Dacă doriți să rămâneți în zona din apropiere de orașul Gdańsk și nu doriți să vă îndepărtați prea mult, veți putea vizita un oraș - port aflat la 22 km la nord de Gdańsk. Gdynia are farmecul său și printre atracțiile sale se numără zona portului, acvariul, muzeul de nave sau plaja. De asemenea, dacă doriți să vă întoarceți cu un suvenir mai special, puteți să cumpărați o bijuterie de chihlimbar de la unul dintre magazinele care comercializează acest tip de accesoriu. Chihlimbarul este foarte renumit în această zonă și merită să profitați de prețurile accesibile și calitatea cu care sunt prelucrate bijuteriile.
Din Gdańsk veți putea ajunge la Gdynia conducând pe drumul DW468.
Este important de știut că în Polonia limita de viteză în orașe este de 50 km/h în intervalul orar 5:00-23:00 și 60 km/h între 23:00- 5:00, dacă semnele de circulație nu indică impun altă limită. Pe autostrăzi limita este de 140 km/h, pe drumurile cu două benzi pe sens limita este de 120 km/h, iar pe șoselele cu câte o singură bandă pe direcția de mers separate prin parapet, viteza limită este de 100 km/h.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.