Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Gibraltar cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Gibraltar

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Fie că plănuiești câteva zile de relaxare sau un concediu prelungit, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Gibraltar.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Gibraltar

Închirierea unei mașini poate fi soluția perfectă deoarece poți să-ți creezi propriul program fără să mai depinzi de mijloacele de transport în comun. În incinta aeroportului operează doar două companii de închirieri auto: Avis și Autos Aguirre. Rezervările pot fi făcute și online în avans pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Gibraltar

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. Dacă vii dinspre Spania, la 1 km de aeroport se află o stație de alimentare, în La Linea. Mai există două stații în Gibraltar, înaintea pistei.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul Internațional Gibraltar este renumit pentru drumul Winston Churchill care face legătura cu Spania și care se intersectează cu pista. De fiecare dată când un avion decolează sau aterizează, acest drum este închis. Deși Gibraltar aparține de Marea Britanie, aici condusul se realizează pe partea dreaptă. Fiind un teritoriu mic și distanțele sunt mici și practic e imposibil să te rătăcești.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai apropiate destinații de Aeroportul Internațional Gibraltar.

Gibraltar

Gibraltar este una dintre cele mai unice locații mediteraneene. Aici Marea Mediterană întâlnește Oceanul Atlantic, iar tunelurile și peșterile care formează labirinturi subterane completează peisajul superb.
Aeroportul se află la 400 de metri de centrul orașului, iar drumul durează 5 minute pe Winston Churchill. Există câteva parcări publice în La Linea, iar tariful pentru o oră de staționare este puțin peste 2 Euro.

Jerez

La o oră de condus de la aeroport se află Jerez, oraș situat pe teritoriu spaniol. Este un oraș plin de energie, cu o mulțime de monumente religioase și conace și este locul ideal pentru câteva zile de relaxare.
Pentru a ajunge la destinație trebuie să urmezi drumul A-381. De menționat e faptul că pentru a ajunge la Jerez trebuie să treci granița. Este recomandat să parchezi mașina într-unul din spațiile special amenajate pentru a evita ambuteiajele sau să incluzi locul de parcare în rezervarea camerei de hotel.

Algeciras

Algeciras este un oraș-port din sudul Spaniei și cel mai mare oraș din Golful Gibraltar. Este o locație căutată datorită învecinării cu Parcul Natural Los Alcornocales.
Drumul cu mașina durează puțin peste 20 de minute. Pentru a ajunge la destinație trebuie să urmezi Autovia del Mediterráneo (E-15). În apropierea portului se află o parcare supraetajată, dar e recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Europa Point

Cel mai sudic punct al Gibraltarului, Europa Point este un loc bun de observație și locul ideal de vizitat într-o excursie de o zi. Într-o zi senină se poate observa Africa și lanțul muntos din Maroc.
Drumul de la aeroport durează în jur de 15 minute, iar traseul este ușor accesibil. Nu vei întâmpina dificultăți în privința locurilor de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.