Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Glasgow Internaţional cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Glasgow

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Glasgow. Închirierea unei mașini vă permite explorarea regiunii fără să depindeți de programul fix al mijloacelor de transport în comun.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Glasgow

Este foarte la îndemână să închiriați o mașină la Aeroportul Glasgow. Mai multe companii de închirieri auto au birourile în zona de sosiri a aeroportului. Acestea oferă toate tipurile de autoturisme, de la cele mai mari la cele mai mici. În partea opusă față de terminal se află locul de unde ridicați mașina. Companiile care operează în aeroport sunt: Avis, Europcar, National, Alamo, Hertz, Enterprise, Budget și Thrifty.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Glasgow

La închirierea mașinii e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru a alimenta. În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e foarte probabil să aveți nevoie de plinul făcut la returnarea mașinii. Nimic mai simplu, deoarece la ieșirea din aeroport, imediat după sensul giratoriu se află o stație de alimentare BP.

Drumurile și regulile de circulație din zonă

Condusul prin Scoția reprezintă o modalitate excelentă de a observa frumusețile naturale pe care țara le deține.

Condusul se realizează pe partea stângă a drumului. Autostrada M8 trece prin fața aeroportului și este cea mai aglomerată autostradă din Scoția. Conectează principalele orașe Glasgow și Edinburgh. De menționat ar mai fi faptul că în Scoția nu există drumuri cu taxă.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai apropiate orașe de Aeroportul Glasgow.

Glasgow

Glasgow este un oraș fermecător, cu clădiri în stil victorian, nenumărate cafenele, baruri și restaurante, cu uimitoare galerii de artă, cu o cultură înfloritoare. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care Glasgow este una dintre destinațiile de top din Scoția.

Se află la un sfert de oră de aeroport, în partea de est. De la aeroport, urcați pe autostrada M8 care vă va duce direct la destinație. Drumul este bine semnalizat și ușor accesibil. Prețurile parcărilor variază între 2 și 6 lire pentru o oră de staționare, dar e puțin probabil să găsiți locuri libere în timpul săptămânii. De aceea e indicat ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Paisley

Paisley este locul ideal pentru câteva zile de shopping și relaxare. Multe clădiri au o arhitectură remarcabilă, iar cafenelele, barurile și restaurantele oferă străzilor un aer de relaxare.

Se află la doar 10 minute de aeroport, la o distanță de 3 mile. La ieșirea din aeroport o luați la dreapta, apoi pe drumul A726. De pe acest drum continuați pe strada McFarlane, apoi pe Greenhill Rd. pentru a ajunge la destinație. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi locuri de parcare pe străzile orașului.

Stirling

Iubitorii de istorie nu au cum să rateze Stirling, deoarece aici se află castelul cu același nume, unul din cele mai uimitoare din întreaga Scoție. Mărimea castelului și poziționarea sa pitorească atrage numeroși turiști în fiecare an.

Distanța de la aeroport este de 35 de mile, iar drumul durează în jur de 40 de minute. După ce ieșiti din aeroport, vă îndreptați spre Glasgow pe autostrada M8. După ce ați trecut de Glasgow, continuați pe autostrada M80. Cu puțin înainte de destinație, virați stânga pe drumul A872. Drumurile sunt bine semnalizate, așa că nu veți avea probleme. Veți găsi suficiente locuri de parcare pe străzile orașului.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.