Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Genoa cu Skyscanner

sixt
eury
avis
alam
erac
budg

Închiriere auto din aeroportul Genova

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Indiferent dacă doriți să vizitați un oraș superb cu o mulțime de atracții turistice sau să explorați această regiune a Italiei, Skyscanner vă oferă posibilitatea închirierii unei mașini direct de la aeroportul din Genova.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Genova

La aeroportul din Genova există următoarele companii de închiriat mașini: Auto Europa, Avis, Budget, Sixt, Europcar, Travelcar, Easy Car Italia, Hertz și Maggiore. Birourile companiilor de închiriat mașini se află în zona Sosiri a aeroportului. Este indicat să vă rezervați o mașină înainte de a pleca în concediu pentru a fi siguri că mașina pe care o doriți este disponibilă. Această regiune a Italiei este printre cele mai vizitate de turiști, iar închirierea unei mașini este o opțiune pe care mulți o iau în calcul.

Benzinării lângă aeroportul Genova

Cea mai apropiată benzinărie se află pe Via Cornigliano 183b și este o benzinărie Esso. După ce ieșiți din aeroport conduceți pe Via Pionieri e Aviatori d’Italia, după 450 m intrați în sensul giratoriu și părăsiți-l la prima ieșire, rămâneți pe partea stângă pentru a continua pe Via Pionieri e Aviatori d’Italia, iar apoi urmăriți indicatorul Cornigliano Centro. Faceți dreapta către Via Angelo Siffredi/Strada Statale 1/SS1 și continuați pe acest drum 230 m. Benzinăria va fi pe partea stângă.

În apropierea aeroportului Genova

De la aeroport aveți 10 km de condus pentru a ajunge în orașul Genova. Puteți opta pentru varianta SS1 sau E80. Dacă alegeți varianta E80/ E25 trebuie să știți că va trebui să plătiți o anumită taxă. Puteți seta sistemul dumneavoastră de navigare pentru a evita drumurile cu taxă și astfel vă va alege traseul SS1.

Locații de vizitat

Genova

Genova este capitala regiunii Liguria, una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei. Plajele din această regiune sunt luate cu asalt atât de turiști, cât și de localnici. Este o zonă în care vă puteți relaxa, puteți face plimbări romantice seara pentru a admira luminile orașelor care se oglindesc în apa mării sau puteți să vizitați orașe și obiective turistice.

În centrul Genovei puteți vizita Palatul St. George - un palat cu o istorie unică și cum rar veți mai găsi sau Piața Ferrari, iar pe malul mării veți găsi Palatul Dogilor care a fost transformat într-un muzeu unde au loc diverse evenimente culturale.

Veți observa semne rutiere ZTL care înseamnă Zonă cu Trafic Limitat, iar în această zonă este interzis atât condusul, cât și parcarea mașinilor dacă nu sunteți rezident. Veți vedea aceste indicatoare în special în zona centrală a orașului. Puteți parca mașina dumneavoastră închiriată în zonele rezervate pentru parcare sau în parcările orașului. Dacă parcați în stradă, asigurați-vă că este permisă parcarea, de obicei există o linie albastră pe marginea drumului în astfel de zone și aparate de la care vă puteți cumpăra tichet de parcare. Prețul pentru o oră este de 2,5 euro. Parcare trebuie plătită în orice zi a săptămânii, inclusiv sâmbăta și duminica, între orele 8:00 - 20:00.

Savona

Este un important oraș din partea de nord - vest a Italiei, la 58 km distanță de Genova. Cel mai faimos locuitor al Savonei a fost cu siguranță Cristofor Columb. Orașul are o zonă de port foarte frumoasă, iar în apropierea ei se află unul dintre cele mai importante obiective turistice ale orașului - Priamar.

Stațiuni

Regiunea Liguria este cunoscută datorită numeroaselor stațiuni în care vă puteți petrece concediul. În apropiere de Savona puteți merge în stațiuni precum Loano sau Varazze, iar în apropiere de Genova veți găsi stațiuni precum Portofino - la 35 km în partea de sud de Genova, sau Monterosso Al Mare - 88 km la sud de Genova.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.