Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Granada cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Granada

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Dacă aterizați pe aeroportul din Granada, opțiunea cea mai sigură și convenabilă pentru a vă putea plimba în regiunea de sud a Spaniei este închirierea unei mașini. Prin intermediul Skyscanner puteți să vă închiriați o mașină direct de pe aeroportul din Granada, având posibilitatea de a alege mașina care vi se potrivește și prețul care vă atrage.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Granada

Pe aeroportul din Granada există trei firme de închiriat mașini: Europcar, Avis și Goldcar Rental. Birourile acestora se află în terminalul aeroportului. Europcar și Goldcar au birourile la parterul clădirii terminalului.

Benzinării lângă aeroportul Granada

La o jumătate de kilometru de aeroport pe Calle Sta. Fe de Bogotá se află o benzinărie deschisă în intervalul orar 6AM - 12AM. Datorită amplasarii sale atât de aproape de aeroport, această benzinărie poate fi luată în calcul atât la plecare din aeroport, cât și la întoarcere, pentru a returna mașina dumneavoastră închiriată cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o.

În apropierea aeroportului Granada

La 18 km de aeroport se află orașul Granada, un important oraș turistic de pe harta Spaniei. Aici se află un palat - fortăreață construit de mauri, cunoscut sub numele de Alhambra și este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale orașului. Zona veche a Granadei merită exploatată la maxim, în special străduțele înguste cu buticuri și cafenele. În zona palatului veți putea parca în parcarea care dispune de 500 de locuri, iar prețul pentru o oră este de 2,35 euro. Pentru fiecare oră în plus se plătește 1,55 euro. Parcarea se află pe Camino Viejo Del Cementerio. Parcarea La Caleta se află în apropierea centrului Granadei și are 900 de locuri disponibile, fiind deschisă 24 ore. Prețul pentru o oră este de 1,55 euro, însă dacă doriți să petreceți o zi întreagă în zona centrală, ar fi indicat să vă luați parcare pentru o zi deoarece prețul poate fi mai convenabil - 17,15 euro pentru 24 ore. Parcarea se află în Piața La Caleta.

Locații de vizitat

Málaga

Málaga se află la o oră și jumătate de Granada, mai exact la 125 km la sud de aeroportul din Granada. Orașul Málaga și plajele de aici reprezintă destinații de vacanță din luna martie și până târziu în octombrie, iar temperaturile sunt excelente pentru mers la plajă și scăldat în Marea Mediterană. Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe drumul A-92, iar din dreptul localității Cuesta La Palma veți trece pe A-92M.

Sierra Nevada

Lanțul muntos din această regiune a Spaniei este cunoscut sub denumirea de Sierra Nevada și aici se găsește cel mai înalt vârf continental din țară -Mulhacén 3482 m. Dacă ajungeți în Granada trebuie neapărat să profitați de faptul că ați închiriat o mașină și să vă aventurați în Parcul Național Sierra Nevada pentru a admira minunățiile naturii. Până la punctul de informații turistice El Dornajo aveți de condus 28 km, iar acesta se află înaintea de intrarea în Parcul Național. Drumul pe care va trebui să conduceți este A-395.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.