Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Geneva cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Geneva

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Geneva. Este soluția ideală deoarece puteți să vă faceți propriul program fără să depindeți de mijloacele de transport în comun. Ba mai mult, puteți efectua rezervarea online pentru a alege mașina potrivită cerințelor dumneavoastră și pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Geneva

Cele mai cunoscute companii de închirieri auto au birouri în incinta aeroportului, în zona de sosiri. Avis, Budget, Hertz, Europcar, Sixt, National și Thrifty au birouri aici. Mașinile închiriate pot fi returnate la aeroport, în parcarea P51.

Unde poți alimenta în apropierea aeroportului

La închirierea mașinii, e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. La returnarea mașinii puteți avea nevoie de un plin făcut, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri. După ce ieșiți din aeroport, o luați la stânga pe Route de la Vorge, apoi Route Francois-Peyrot. La scurt timp, virați dreapta Route de Ferney și veți observa stațiile de benzinărie BP pe ambele părți ale carosabilului.

Drumurile și condusul în apropierea aeroportului

Condițiile de drum în Elveția sunt excelente, iar aeroportul este bine conectat la drumurile principale din regiune. Elveția se află printre primele țări cu cele mai puține accidente rutiere. Condusul prin Elveția este o plăcere, pentru că aveți ocazia să observați de pe drum frumusețile naturale ale țării. Drumul european E25 se află în imediata apropiere a aeroportului și îl conectează cu orașele și țările învecinate.

Cum ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la câteva orașe din apropierea Aeroportului Internațional Geneva.

Geneva

Poate cel mai cosmopolit oraș din Elveția, Geneva reprezintă alegerea potrivită pentru un city-break. Situat pe malul lacului cu același nume și la poalele Alpilor, Geneva își așteaptă vizitatorii în oricare perioadă a anului.

Drumul de la aeroport durează în jur de 25 de minute via Rue du Lyon. Drumul este bine semnalizat și nu veți întâmpina dificultăți în a ajunge la destinație. În schimb, este greu să găsiți locuri de parcare pe străzile orașului, iar majoritatea au timp de staționare limitat la o oră. Cel mai indicat e să lăsați mașina în parcările subterane sau etajate, sau la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Montreux

Montreux este o stațiune superbă la est de Geneva, pe malul lacului. Este cunoscut pentru festivalul de jazz care are loc aici în fiecare an în luna iulie. De asemenea, este locul ideal pentru a explora împrejurimile, datorită frumuseților naturale uluitoare.

Drumul de la aeroport durează aproximativ o oră, iar unele porțiuni de drum sunt cu taxă. De la aeroport o luați la stânga și intrați pe drumul european E25 și mergeți înspre Lausanne. Ocoliți orașul și continuați pe drumul european E62 pentru a ajunge la destinație. Este destul de dificil să găsiți locuri de parcare pe stradă, astfel e indicat să rezervați locul de parcare la hotelul la care veți fi cazați.

Morges

La o jumătate de oră de mers cu mașina de la aeroport, se află Morges, un oraș pitoresc pe malul lacului, cunoscut pentru Castelul Morges. Este locul perfect pentru câteva zile de relaxare. Drumul de la aeroport este același cu drumul spre Montreux și durează 30 de minute. Drumurile bine semnalizate vă văr facilita accesul la destinație. De menționat e faptul că o porțiune de drum este cu taxă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.