Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Hanovra cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Hanovra

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să participați la una dintre expozițiile anuale care se desfășoară în Hanovra, să vizitați orașul sau împrejurimile sale, închirierea unei mașini este o soluție excelentă atunci când sunteți în concediu și doriți să bifați cât mai multe obiective turistice.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Hanovra

Aeroportul din Hanovra este unul aglomerat, iar dacă doriți să fiți sigur că puteți închiria mașina pe care o doriți, este indicat să faceți rezervarea acesteia online, înainte de a ajunge în Hanovra. La aeroport există un număr de șase companii de închiriat mașini: Avis, Enterprise, Euromobil, Europcar, Hertz și Sixt. Birourile acestor a se află în centrul de închiriat mașini, în zona sosiri a aeroportului, între terminalul A și B.

Benzinării lângă aeroportul Hanovra

La 2 km de aeroport veți găsi benzinăria M1 Airport Hannover. Aceasta se află înainte de intrarea de pe A352. Puteți folosi această benzinărie pentru a alimenta atât la sosire în Hanovra, cât și la plecare, înainte de a preda mașina companiei de la care ați decis să închiriați.

În apropierea aeroportului Hanovra

Aeroportul se află la o distanță de 13 km de orașul Hanovra, în partea de nord. După ce părăsiți aeroportul, intrați pe A352, iar după 0,5 km intrați pe B522 și continuați pe acest drum până în Hanovra.

Este indicat să respectați regulile de circulație, în caz contrar riscați să primiți amenzi dacă sunteți oprit de poliția rutieră. Polițiștii pot să vă amendeze pe loc cu până la 35 euro, amendă care trebuie plătită în timp de o săptămână. Dacă nu plătiți amenda în intervalul de timp specificat, se vor începe proceduri legale pentru recuperarea banilor. În cazul unor incidente majore, poliția este autorizată să confiște mașina.

Locații de vizitat

Hanovra

Orașul este unul diferit de orașele europene, acesta având foarte mult de suferit în urma celui De-al Doilea Război Mondial. Hanovra este gazda celor mai mari expoziții din lume, aceste evenimente atrăgând numeroși vizitatori.

Din punct de vedere al zonelor de parcare, orașul este împărțit în trei: Green Parking Zone - Mairail station (Hauptbahnhof) este destinată celor care intră în oraș din partea de nord, Yellow Parking Zone - Steintor este ideală pentru cei care vin din partea de vest, iar Red Parking Zone - Opera este recomandată celor care intră în oraș prin partea de sud sau est. Sistemul de parcare este pus la punct de autoritățile orașului și există indicatoare cu numărul de locuri disponibile pentru fiecare zonă de parcare. Parcarea în aceste locații este gratuită.

Bielefeld

LA 108 km de Hanovra se află orașul Bielefeld, un important centru economic și cultural. Principala atracție a acestuia este castelul Sparrenburg, o măreața fortificație care merită vizitată. Orașul are și o mulțime de evenimente pe tot parcursul anului, prin urmare merită să ajungeți aici. Drumul pe care trebuie să îl urmați este A2 și nu trebuie să conduceți mai mult de o oră.

Bremen

Primul lucru care îl veți observa în orașul Bremen sunt clădirile medievale și străzile cu arhitectură în stil Art Noveau. Orașul nu este foarte mare, iar dacă parcați mașina puteți să vă plimbați în zona de centru pe jos. Dacă ajungeți în piața principală a orașului, nu ratați Catedrala Sfântul Petru, o impunătoare construcție veche de peste 1200 de ani. Din Hanovra conduceți pe B522, iar apoi continuați pe A352, A7 și A27. Distanța dintre Hanovra și Bremen este de 127 km.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.