Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Phuket cu Skyscanner

eury
sixt
budg
alam
avis
erac

Închirierea auto din aeroportul Phuket

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să vă deplasați cu ușurință de la un obiectiv turistic la altul sau dintr-un oraș în altul, Skyscanner vine în ajutorul dumneavoastră atunci când vine vorba de închirierea unei mașini de pe aeroportul din Phuket. Veți putea căuta oferte și rezerva mașina pe care o doriți direct de pe aeroportul Phuket prin intermediul opțiunii Skyscanner de închiriat mașini.

De unde să închiriezi mașini din aeroportul Phuket

Aeroportul din Phuket este unul destul de aglomerat și mulți turiști preferă să închirieze mașini direct de aici. Veți avea la dispoziție șase companii de la care puteți închiria o mașină: THAI rent a car, AVIS, Budget, Europcar, Hertz și Sixt. Birourile companiilor de închiriat mașini se află în zona Sosiri Internaționale, la nivelul 1 al terminalului.

Benzinării lângă aeroportul Phuket

Dacă trebuie să retunați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați primit-o, trebuie să vă asigurați că alimentați mașina înainte de întoarcerea la aeroport. Opțiunea „de la plin la plin” este des întâlnită în rândul contractelor de închiriat mașini, evitând astfel plata unor sume adiționale atunci când returnați mașina.
Cea mai apropiată benzinărie de aeroport este o benzinărie Shell, aflată la 4 km departare.

În apropierea aeroportului Phuket

Aeroportul Phuket se află în partea de nord a insulei cu același nume, fiind o importantă poartă pentru cei care vor să ajungă pe insulă.

Locații de vizitat

Phuket

La 32 km de aeroport puteți vizita orașul Phuket. Drumul pe care trebuie să conduceți este 402, iar ca și timp nu veți avea de condus mai mult de 40 min. Printre obiectivele turistice ale orașului Phuket se numără și ferma de fluturi. Aici veți descoperi o altă lume, una minunată unde fluturii nu ezită să se așeze pe dumneavoastră, putând admira astfel frumusețea lor de aproape.

Golful Patong

Pe coasta vestică veți putea petrece câteva ore pe una dintre plajele de aici. Recunoscute pentru nisipul fin și apa clară, plajele din zona vestică sunt cele mai căutate de turiști. În aceasta zonă puteți ajunge pe drumul 4233 și veți conduce paralel cu linia țărmului. Zonele sunt de o frumusețe ieșită din comun, iar drumul nu durează mai mult de o oră.

Golful Laguna

La sud de aeroport, la o distanță de 16 km, veți putea ajunge în zona cu cele mai luxoase resorturi ale insulei. Golful Laguna este un loc pe care nu vreți și nu trebuie să îl ratați, iar pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe drumurile 4027 și 4018.
Condusul in Thailanda și implicit pe insula Phuket poate fi o experiență frumoasă, oferindu-vă posibilitatea și libertatea de a explora zone pe care altfel nu ați fi avut ocazia să le vedeți. Alegând Skyscanner și opțiunea de închiriat mașini direct din aeroportul Phuket, veți avea posibilitatea de a experimenta trăiri noi, putând să vă bucurați de o vacanță liniștită și să colectați cât mai multe amintiri alături de familie sau prieteni.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.