Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Holyhead cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Anglesey

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești o vizită scurtă sau o vacanță prelungită pe insula Anglesey, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Anglesey. Cea mai mare insulă din Țara Galilor, cu muntele Snowdon și o coastă superbă, Anglesey își așteaptă vizitatorii în oricare perioadă a anului.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Anglesey

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece poți să-ți creezi propriul program fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. Hertz, Europcar și Alamo sunt companiile care își oferă serviciile la Aeroportul Anglesey. Rezervările pot fi efectuate și online, pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Anglesey

Majoritatea companiilor cer ca la returnare, mașina să aibă un plin făcut. De asemenea, la închirierea mașinii e posibil să ai nevoie de o stație pentru alimentare. La doar 5 minute de mers cu mașina se află două stații de alimentare, Gwalia și Dyffryn. Acestea se află la nord-vest de aeroport, pe drumul A5/Holyhead.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

În Țara Galilor condusul se realizează pe partea stângă a drumului. Șoferii trebuie să dețină un permis de conducere valabil în Uniunea Europeană sau un permis scris în limba engleză. Drumurile sunt bine semnalizate, iar atracțiile turistice sunt afișate cu culoarea maro.
La nord de aeroport se află un drum principal din Marea Britanie, drumul A55 care face legătura cu Chester și care face parte din drumul european E22.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai populare destinații de pe insulă de la Aeroportul Anglesey.

Holyhead

Holyhead se află la vest de aeroport și este cea mai mare localitate din regiune. Este un oraș-port fermecător, încărcat de istorie, cu multe magazine și localuri cu mâncare gustoasă. În jurul orașului există nenumărate oportunități de practicare a golfului, pescuit sau navigat pe mare. Toate acestea se derulează într-un cadru natural superb.
Drumul de la aeroport durează 10 minute pe autostrada A55, iar parcări cu taxă se găsesc în tot orașul.

Llangefni

Situat pe malul râului Afon Cefni, Llangefni este al doilea oraș ca mărime de pe insulă. Este un oraș cultural, cu muzee și centre de artă, iar rezervația și frumusețile naturale din jurul orașului vin în completarea lui.
Llangefni se află la est de aeroport, iar drumul cu mașina pe autostrada A55 durează în jur de 15 minute. Parcări cu taxă se găsesc în tot orașul, astfel nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare.

Beaumaris

Beaumaris este cunoscut pentru castelul cu același nume care se află aici. Castelul Beaumaris face parte din Patrimoniul UNESCO și este una dintre cele mai importante clădiri medievale din Europa pentru arhitectura sa militară.
Beaumaris se află la est de aeroport. Drumul durează aproximativ o jumătate de oră pe drumul A55. La un moment dat, indicatoarele vor semnaliza Beaumaris la stânga pe drumul A5025.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.