Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Humberside cu Skyscanner

Închirierea auto din aeroportul Humberside

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba.

Pentru a reuși să acoperiți cât mai multe locații frumoase și orașe renumite din partea de nord a Angliei, este o idee bună să închiriați o mașină de pe aeroportul Humberside. Prin intermediul opțiunii Skyscanner de închiriat mașini puteți acum să găsiți toate informațiile într-un singur loc. Nu mai pierdeți timp căutând pe diferite pagini online oferte pentru închirierea unei mașini și comparând prețurile între ele. Skyscanner face acest lucru pentru dumneavoastră și vă oferă cele mai avantajoase oferte și liste cu mașinile disponibile la fiecare companie prezentă pe aeroportul din Humberside.

De unde să închiriezi mașini din aeroportul Humberside

Aeroportul Humberside este foarte bine poziționat în partea de nord-vest a Angliei, fiind un important punct de plecare către orașe precum Leeds, Sheffield sau Nottingham. Varianta cea mai comodă și convenabilă pentru a vă deplasa în zonă este mașina pe care o puteți închiria din aeroportul Humberside. Aici există patru companii de închiriat mașini care vă oferă serviciile lor: Europcar, Alamo, National și Avis. Birourile acestora se află în terminalul aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Humberside

Atunci când predați mașina s-ar putea să trebuiască să aibă aceeași cantitate de carburant pe care a avut-o la colectare. Opțiunea de la plin la plin este foarte des întâlnită și este o variantă excelentă de a evita costuri suplimentare legate de carburant. La 4,5 km de aeroport veți putea alimenta la benzinăria care se află pe Barnetby Lane, aproape de intersecția drumurilor A15 și A180.

În apropierea aeroportului Humberside

La distanțe relativ scurte și ușor de parcurs de la aeroportul Humberside, puteți conduce până la Grimsby, Scunthorpe, sau, de ce nu, Sheffield și Leeds.

Locații de vizitat

Grimsby

La 15 mile de aeroport, în partea de est se află orașul Grimsby. Este un oraș port situat pe malul sudic al Estuarului Humber. Grimsby a fost cândva unul dintre cele mai mari porturi pescărești din lume, iar astăzi este un oraș plin de istorie și locuri care așteaptă să fie descoperite. Drumul A18 face legătura dintre aeroportul Humberside și orașul Grimsby.

Scunthorpe

În partea opusă față de Grimsby, la 16,9 mile de aeroport, veți putea vizita orașul Scunthorpe. M180 este drumul pe care trebuie să conduceți pentru a ajunge aici. Scunthorpe nu este un oraș foarte mare și este un oraș industrial, însă acest lucru nu ar trebui să fie un impediment pentru vizita dumneavoastră.

Sheffield

Un oraș de care vă veți îndrăgosti pe loc, Sheffield are aerul unui oraș britanic, foarte întins ca suprafață și cu o mulțime de locuri frumoase de vizitat. Veți întâlni o mulțime de alți turiști, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, deoarece există numeroase pub-uri și localuri unde lumea iese să se distreze. Fiind oraș universitar, este într-o continuă agitație. Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe M180 și M18. Pe drum puteți să faceți o oprire și în Doncaster deoarece se află în calea dumneavoastră.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.