Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Ibiza cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Ibiza

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Destinație de vacanță râvnită de mulți turiști, în special de tineri care vor să se distreze pe ritmurile renumiților DJ, Ibiza are de oferit numai distracție, voie bună, dar și stațiuni mai liniștite.

Pentru a fi siguri că aveți o mașină rezervată în momentul în care aterizați pe aeroportul din Ibiza, Skyscanner vă vine în ajutor cu diferite oferte și comparații pentru a putea alege mașina care vi se potrivește chiar înainte de a începe concediul. Astfel, în momentul în care aterizați nu trebuie să vă mai gândiți și la acest aspect, iar vacanța dumneavoastră poate să înceapă din momentul în care ați pășit pe sol.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Ibiza

În aeroport există patru companii care închiriază mașini: Avis, Europcar, Hertz și National Atesa. Birourile lor pot fi găsite la nivelul 0 al clădirii aeroportului. Unele companii aplică diverse politici legate de vârsta conducătorului auto și criteriile care trebuie să le îndeplinească. Puteți afla toate aceste aspecte făcând rezervarea online și astfel nu veți avea neplăcuta surpriză că nu vă încadrați profilului.

Benzinării lângă aeroportul Ibiza

În direcția Ibiza aveți două benzinării foarte apropiate chiar înainte de intrare în Ibiza, pe Avenida de San Jose De La Talaia, pe drumul PM-801. Dacă decideți să vă continuați drumul spre Santa Eulalia, veți găsi benzinării pe drumul PM-803. Distanța dintre Ibiza și Santa Eulalia este de 16 km și nu durează mai mult de 20 minute.

În apropierea aeroportului Ibiza

Ibiza este cel mai apropiată oraș - stațiune de aeroport, la o distanță de 6 km. Aici puteți petrece de seara și până dimineața în unul dintre cluburile de pe plajă. Ziua vă puteți bucura de plaja cu nisipul fin și apa cristalină. Este cu adevărat o destinație de vis. Parcare puteți găsi aproape de plajă, însă trebuie să vă cumpărați tichet deoarece poliția este foarte vigilentă și aplică amenzi dacă ați parcat necorespunzător sau timpul de parcare a expirat. Pentru o oră de parcare veți plăti 1 euro.

Locații de vizitat

La 16 km distanță de Ibiza se află o stațiune mai liniștită, Santa Eulalia. Această stațiune este recomandată celor care vor să aibă parte de liniște, dar și familiilor care își petrec concediul împreună cu copii. Din Ibiza trebuie să conduceți pe drumul C-733 și apoi pe PM-810 pentru a ajunge în Santa Eulalia.

Dacă sunteți cazați la o pensiune, cu siguranță veți putea parca mașina în parcarea acesteia sau, dacă nu, proprietarul vă va oferi o alternativă. Hotelurile au propriile lor parcări, iar dacă sunteți cazat acolo trebuie să vorbiți la recepție pentru a vă asigura parcarea pentru mașina dumneavoastră închiriată prin Skyscanner. De la aeroport, înainte de a junge în Ibiza, veți găsi o altă stațiune renumită pentru nivelul de distracție, Playa d’en Bossa. 6 minute durează să ajungeți de la aeroport în această stațiune pe drumul PM-801, apoi de pe Ctra. Circunvalacion Eivissa ieșiți pe Carrer Polls și continuați pe acest drum până ajungeți la plajă.

prețurile se pot modifica

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.