Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Innsbruck cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Innsbruck

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să mergeți pe pârtiile renumite din Innsbruck sau să vizitați numeroasele muzee și orașele din apropiere, o mașină este necesară pentru a vă putea deplasa dintr-o parte în alta și pentru a beneficia de un anumit confort. Puteți să comparați prețurile mașinor de închiriat și să rezervați mașina dorită prin intermediul Skyscanner.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Innsbruck

La aeroportul din Innsbruck veți găsi șase companii de la care puteți să închiriați o mașină: Sixt, Avis, Budget, Europcar, Hertz și Megadrive. Birourile acestora se află la nivelul al doilea al aeroportului sau la parterul parcării etajate din apropierea terminalului. Există o alee acoperită care duce până la parcarea etajată.

Benzinării lângă aeroportul Innsbruck

Cea mai apropiată benzinărie se află pe drumul 171, în imediata vecinătate a aeroportului și este o benzinărie BP. Este bine de localizat această benzinărie mai ales dacă în contractul pe care îl aveți cu firma de închiriat este specificat faptul că trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant pe care a avut-o în momentul preluării. Asigurați-vă că în momentul în care porniți cu mașina la drum, toți pasagerii poartă centura de siguranță. Dacă sunteți oprit de poliție și nu aveți centurile de siguranță, valabil și pentru pasagerii de pe bancheta din spate, riscați o amendă de 35 euro. Dacă nu plătiți amenda în intervalul de timp menționat, suma se ridică la 72 euro.

În apropierea aeroportului Innsbruck

De la aeroport veți ajunge în Innsbruck dacă veți conduce pe Fürstenweg. Până în centrul orașului aveți de parcurs 5 km. În funcție de zona în care aveți cazare va trebui să conduceți mai mult sau mai puțin. Este recomandat să aveți adresa la care trebuie să ajungeți și să o setați pe sistemul de navigare, astfel nu veți risca să vă pierdeți prin oraș. În Innsbruck aveți o mulțime de muzee pe care le puteți vizita, puteți ajunge la castelul Ambras și să vă plimbați prin oraș pentru a-i descoperi frumusețile. Centrul vechi este o adevărată comoară cu care orașul se mândrește, iar arhitectura lui unică și clădirile vechi sunt foarte apreciate de turiști. Peisajul pe care acest oraș îl oferă asupra Alpilor este unul splendid.

Locații de vizitat

Tyrol

Profitând de faptul că aveți o mașină la dispoziția dumneavoastră, puteți să luați în calcul o plimbare până la Tyrol. Zona Tyrol este o populară destinație de vacanță, în special în sezonul de iarnă, datorită numeroaselor stațiuni montane. Turiști din toată lumea decid să își petreacă vacanța aici pentru a practica sporturile de iarnă pe pârtiile din zonă. De la aeroportul Innsbruck veți avea de condus aproximativ o oră pe drumul A12 / E60.

Wattens

Aflat la 17 km de Innsbruck, pe drumul E60, Wattens are farmecul unei orășel de munte, cu aer curat și peisaje extraordinare. Acest oraș găzduiește o atracție turistică mai deosebită, Parcul Swarovski Crystal World. Atracția principală a parcului o reprezintă o imensă fântână construită din tone de cristale. Accesul la acest parc este gratuit și puteți admira o mulțime de opere realizate din cristale Swarovski.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.