Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Inverness cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Inverness

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Inverness.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Inverness

Închirierea unei mașini poate fi soluția optimă deoarece puteți să vă faceți programul fără să depindeți de mijloacele de transport în comun. De asemenea, puteți efectua rezervarea online, pentru a economisi timp și bani. În incinta aeroportului operează companiile Avis și Europcar și pot fi localizate cu ușurință.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Inverness

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. La 15 minute de aeroport spre nord, chiar lângă Nairn se află o stație P J Grant&Sons pe partea stângă. Ajungeți la benzinărie de pe drumul A96. De asemenea, dacă la ieșirea din aeroport o luați spre Inverness, veți găsi mai multe benzinării chiar la intrarea în oraș.

Drumurile și regulile de circulație din zonă

Condusul prin Scoția este o modalitate excelentă de a observa frumusețile naturale pe care țara le deține și de a vă bucura de liniștea peisajelor rurale.

Condusul se realizează pe partea stângă a drumului. Aeroportul este conectat la șoseaua A96 care face legătura cu majoritatea orașelor din vestul și nord-vestul țării. De menționat mai este faptul că în Scoția nu există drumuri cu taxă.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi informații despre cum să ajungeți la câteva orașe din regiune.

Inverness

Zona muntoasă a Scoției este dominată de Inverness, un oraș pitoresc care atrage un număr mare de turiști curioși în privința legendei Loch Ness. Iar pentru că Scoția este renumită pentru castelele pe care le deține, pasionații de istorie pot vizita Castelul Inverness.

Drumul de la aeroport durează aproximativ 20 de minute. Drumul este foarte accesibil, deoarece de la ieșirea din aeroport și până la destinație trebuie să conduceți doar pe drumul A96. În oraș există mai multe parcări, așa că nu veți întâmpina dificultăți.

Nairn

Nairn se află la nord de aeroport, la o distanță de 9 mile, iar drumul durează aproximativ un sfert de oră. Este un oraș târg și port și este catalogat ca stațiune litorală. Cu fiecare an, localitatea crește din punct de vedere cultural, aici având loc tot mai multe evenimente muzicale și cinematografice.

După ce ieșiți din aeroport, o luați la stânga pe drumul A96 care vă va duce direct la destinație. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi locuri de parcare. Totuși, cel mai convenabil ar fi să includeți parcarea în rezervarea camerei de hotel.

Elgin

Elgin este locul ideal pentru câteva zile de relaxare. Pe lângă magazine și restaurante, Elgin este cunoscut și pentru brandurile de whisky care se produc aici. Are și importanță istorică, deoarece aici se află ruinele celei mai frumoase catedrale din Scoția, Elgin. De la aeroport o luați pe drumul A96 spre Nairn. După ce ieșiți din localitate, continuați pe același drum până la destinație. Drumul este bine semnalizat și ușor de accesat.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.