Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Islamabad cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Islamabad Benazir Bhutto

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Aeroportului Internațional Islamabad i s-a adăugat numele Benazir Bhutto, după fostul lider al Pakistanului. Fie că plănuiești câteva zile de concediu în capitală sau o vacanță prelungită în regiune, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Islamabad.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Islamabad

Dintre cele mai cunoscute companii de închirieri auto, Avis este cea care are birou în incinta aeroportului, în zona de sosiri interne. Programul companiei este de luni până sâmbătă, de la ora 9 la 17.
Deși multe companii de închirieri auto se află în apropierea aeroportului sau chiar în capitală, cel mai indicat e să efectuezi rezervarea online, pentru a economisi timp și bani. În plus, majoritatea hotelurilor din Islamabad au propriile companii de închirieri auto și sunt relativ ieftine.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Islamabad

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. Există numeroase benzinării Shell în apropierea aeroportului, din toate direcțiile.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Indicatoarele și semnele de circulație sunt disponibile pe drumurile principale, iar în orașe există un sistem de numerotare al străzilor care-ți va ușura accesul. Cu toate acestea, e bine să fii vigilent prin orașele aglomerate.
Prin apropierea aeroportului trec două drumuri importante, N5, care este cea mai lungă autostradă din Pakistan și care se află la sud-vest de aeroport și autostrada Islamabad, la nord-est de aeroport.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai cunoscute destinații din apropierea Aeroportului Internațional Islamabad.

Islamabad

Capitala Pakistanului, Islamabad este un oraș plin de istorie, iar cultura sa poate fi observată din templele, moscheele și monumentele sale. Fie că dorești să vizitezi nenumăratele muzee și galerii de artă sau să observi panorame superbe ale orașului de pe dealurile din împrejurimi, metropola este locul perfect pentru câteva zile de vacanță.
Islamabad se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste 20 de minute pe autostrada Islamabad. E recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare pentru a evita eventuale neplăceri cauzate de aglomerație.

Rawalpindi

Rawalpindi este un oraș poziționat strategic între teritoriile Punjab și Azad Kashmir. Este o versiune mult mai tradițională a Islamabadului și locul ideal pentru cei care vor să facă cumpărături la bazarurile și piețele din orașul vechi.
Orașul se află la est de aeroport, la o distanță de aproximativ 20 de minute pe autostrada N5. Există numeroase spații de parcare în toate zonele orașului, iar tarifele diferă în funcție de zonă.

Murree

Murree este locul ideal de vacanță pentru familii. Pe lângă atmosfera relaxantă a orașului, Murree oferă trasee pentru drumeții, panorame superbe asupra orașului și multe magazine cu suveniruri.
Drumul de la aeroport durează aproximativ o oră și jumătate. De la Islamabad intri pe autostrada N75, apoi vei observa indicatoarele care semnalizează Murree la stânga, pe drumul Kashmir. Există mai multe spații special amenajate pentru parcare în zona centrală, dar și multe dintre hoteluri oferă locuri de parcare la rezervarea camerei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.