Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Jacksonville International cu Skyscanner

eury
sixt
avis
alam
erac
hert

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Jacksonville

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești câteva zile de vacanță în Jacksonville sau un concediu prelungit în Florida, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Jacksonville.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Jacksonville

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece poți să-ți creezi propriul program fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. Companiile care au birouri în incinta Aeroportului Jacksonville sunt Alamo-National, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz și Thrifty. Birourile se află la nivelul inferior al terminalului, în zona în care se ridică bagajele. Mașinile returnate la aeroport se lasă la parterul garajului de mașini care se află în imediata vecinătate a terminalului.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Jacksonville

La închirierea mașinii e posibil să ai nevoie de o benzinărie pentru alimentare. De asemenea, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, poți avea nevoie de o stație pentru a face plinul mașinii. La doar 5 minute de aeroport, pe Airport Road se află mai multe stații de alimentare, cea mai apropiată fiind o benzinărie BP.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul Internațional Jacksonville este bine semnalizat și conectat la drumurile din regiune. La est de aeroport se află drumul interstatal I-95, cea mai importantă autostradă de pe coasta de est a Statelor Unite.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai cunoscute orașe din apropierea Aeroportului Internațional Jacksonville.

Jacksonville

Jacksonville se află pe coasta Atlanticului și este un oraș-port important din punct de vedere economic și cultural. Este orașul perfect pentru o vacanță reușită, deoarece are nenumărate atracții și oferă o multitudine de posibilități: relaxare la plajă, practicarea golfului și a sporturilor pe apă sau shopping.
Jacksonville se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste 20 de minute pe drumul interstatal I-95. Centrul orașului are numeroase locuri de parcare pe stradă sau garaje. Locurile de parcare pe stradă sunt fără taxă în weekenduri și în timpul săptămânii după ora 18. Până la ora 18 se percepe o taxă de 25 cenți pentru 30 de minute.

Atlantic Beach

Dacă dorești să scapi de aglomerația orașului, poți să petreci câteva zile de relaxare în Atlantic Beach. Situat pe malul oceanului, Atlantic Beach se află la o jumătate de oră de Jacksonville. Este un loc foarte popular în rândul turiștilor datorită plajelor întinse și a oportunităților de practicare a sporturilor.
Drumul de la aeroport durează 40 de minute pe drumul I-295 și bulevardul Atlantic. Majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare gratuit la rezervarea camerei de hotel.

Palm Coast

Palm Coast poate fi locul perfect pentru o vacanță în familie. Orașul oferă numeroase oportunități de practicare a golfului, iar o vizită în rezervațiile naturale din regiune e cu siguranță o experiență unică.
Palm Coast se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste o oră pe drumul interstatal I-95. Nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare în oraș.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.