Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Jersey cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Jersey

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Jersey este una dintre insulele Canalului Mânecii și reprezintă o populară destinație de vacanță în special pentru britanici și francezi.
În Jersey nu se percepe TVA, ceea ce face ca insula să fie și o importantă destinație pentru cumpărături, în special pentru produse de lux.
Deoarece veți avea nevoie de o mașină pentru a vă deplasa dintr-o parte în alta a insulei, Skyscanner vă vine în ajutor cu opțiunea de închiriat mașini. Veți căuta în bazele de date ale marilor agenții mașina pe care o doriți, iar în momentul în care ajungeți la aeroport trebuie doar să vă prezentați pentru preluarea acesteia.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Jersey

Aeroportul din Jersey se află în partea vestică a insulei, la 12 minute de capitala acesteia, St. Helier. În aeroport există trei companii care închiriază mașini: Avis, Hertz și Europcar. În Jersey se conduce pe partea stângă a drumului, la fel ca și în Marea Britanie. Viteza maximă este de 40 mph, adică 64 km/h. Drumurile sunt destul de înguste și trebuie să conduceți cu atenție. Nu este permisă folosirea telefonul mobil, iar toți pasagerii din mașină trebuie să poarte centura de siguranță. În caz de vreun incident atunci când conduceți, sunați poliția și vi se vor da detalii cu privire la pașii următori.

Benzinării lângă aeroportul Jersey

Imediat ce părăsiți aeroportul veți găsi o benzinărie pe Route des Quennevais - Falles Service Station. În Jersey puteți să folosiți atât cardul, cât și plata cash, cu lire. De la aeroport puteți să vă luați o hartă a insulei unde veți găsi diferite informații interesante.

În apropierea aeroportului Jersey

Dacă urmăriți drumul A2 veți ajunge în mai puțin de 15 minute în capitala insulei. Indiferent dacă aici aveți cazare sau doar doriți să vizitați, St. Helier este un oraș interesant, cu multe zone de cumpărături și numeroase locuri de vizitat. Mașina trebuie să o parcați în parcări semnalizate și trebuie să vă cumpărați tichete de parcare pe perioada staționării.

Locații de vizitat

Linia de coastă este excelentă pentru iubitorii de sporturi nautice, cu golfuri nisipoase în partea de sud și faleze cu stânci în partea de nord. Insula este împărțită în 12 parohii, fiecare cu acces la mare.

De la aeroport puteți să mergeți în rezervația naturală Les Mielles, urmând drumul Mont du Jubile și apoi Route du Port. Dacă urmați A1 și apoi Route de Noirmont, puteți ajunge în partea de sud la Noirmont, un loc cu priveliști extraordinare și cu o bogată istorie.

În partea de est a insulei puteți vizita castelul Mont Orgueil dacă veți conduce pe B28. Drumul nu durează mai mult de 20 minute.

Un fort pe care îl puteți vizita în partea de nord este Fortul Leicester și se află la 15 minute de condus din St Heliers, via A8.

În oricare parte doriți să vă deplasați, nu veți petrece prea mult timp în trafic datorită dimensiunii reduse a insulei și oriunde pedrum veți găsi ceva interesant de fotografiat și admirat.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.