Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Mykonos cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Mykonos

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Indiferent care este motivul pentru care ați ales să vizitați insula Mykonos, veți constata că ați luat o decizie excelentă în ceea ce privește destinația dumneavoastră de vacanță. Și pentru a vă putea bucura din plin și profita la maxim de timpul petrecut aici, o mașină este exact ceea ce aveți nevoie în acest concediu. Skyscanner vă pune la dispoziție opțiunea sa de căutare, comparare și rezervare a unei mașini direct de pe aeroportul din Mykonos.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Mykonos

La aeroportul Mykonos sunt prezente următoarele companii de închiriat mașini: Avis, Hertz și Sixt/Meridien Tours. Puteți rezerva mașina prin intermediul Skyscanner la una dintre aceste companii, iar în momentul în care ajungeți la aeroport trebuie doar să vă prezentați la biroul companiei cu actele necesare și să semnați contractul. Nu uitați să aveți la dumneavoastră cardul de credit, carnetul de conducere și pașaportul. Mykonos este o insulă destul de mică care poate fi parcursă în cel mult o jumătate de oră de la est la vest.

Benzinării lângă aeroportul Mykonos

În cazul în care trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o, adică aveți opțiunea de la plin la pin bifată pe contractul de închiriere al mașinii, atunci este important să știți unde se află cea mai apropiată benzinărie de aeroportul din Mykonos. Pe insulă există un număr foarte mic de benzinării, mai exact 5. Majoritatea dintre acestea se află în cel mai mare oraș al insulei Mykonos. Datorită faptului că insula este destul de mică, distanțele sunt foarte scurte. Veți putea alimenta mașina la una dintre benzinăriile Eko, Shell, Elin sau Avin. Drumul de la benzinărie la aeroport nu durează mai mult de 10 min, distanța fiind de cel mult 7 km.

În apropierea aeroportului Mykonos

Mykonos este una dintre cele mai exclusiviste destinații ale Greciei, iar locațiile de pe această insulă vă taie răsuflarea datorită frumusețiilor pe care vi le oferă. Dacă încă nu aveți un plan pus la punct în ceea ce privește destinațiile pe care doriți să le vizitați în timpul concediului pe insula Mykonos, atunci puteți să vă lăsați inspirați de locațiile de mai jos.

Locații de vizitat

Orașul Mykonos

Puteți să începeți vizitarea insulei chiar cu orașul cel mai mare al acesteia, orașul Mykonos- Chora. Orașul reușește să își păstreze identitatea, chiar dacă există un număr foarte mare de restaurante, magazine ale designerilor recunoscuți, galerii de artă și buticuri. Orașul de află la o distanță de 3 km de aeroport, iar drumul se parcurge foarte rapid, pe Epar.Od. Mikonou. Este indicat ca în momentul în care închiriați mașina, să închiriați și un sistem de navigare. În caz contrar este bine să aveți o hartă a drumurilor cu dumneavoastră.

Ano Mera

Un mic sat în interiorul insulei, Ano Mera cucerește turiștii prin simplitatea sa. Se află la o distanță de 8 km de orașul Mykonos, distanță pe care o puteți parcurge pe Epar.Od. Mikonou-Ano Merias în mai puțin de 20 minute.

Agios Stefanos

La 7 km nord de orașul Mykonos puteți vizita Agios Stefanos. Această stațiune are o mulțime de hoteluri, restaurante și taverne care servesc mâncare grecească. Înainte de a ajunge la Agios Stefanos, puteți să vă opriți și în Tourlos, locul unde veți vedea o mulțime de vase de croazieră, bărci de pescari și iahturi care mai de care.
O mulțime de hoteluri și resorturi frumoase se află în partea de sud a insulei, în stațiuni precum Agios Ioannis, Platis Gialos sau Elia, iar dacă doriți puteți liniștiți să faceți o plimbare și în această zonă a insulei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.