Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Kos cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Kos

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Insula Kos este o destinație de concediu atrăgătoare, în special datorită numeroaselor activități cu care vă puteți umple timpul dumneavoastră. Spre deosebire de alte insule, Kos este redusă ca și suprafața, iar dacă vă propuneți să vă închiriați o mașină pe durata sejurului, vă veți putea plimba dintr-o parte în alta a insulei într-o singură zi. Skyscanner vă oferă posibilitatea rezervării și închirierii unei mașini direct de la agențiile de închiriat mașini prezente pe aeroportul din Kos.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Kos

La aeroportul din Kos există companii de închiriat mașini recunoscute pe plan internațional: Hertz, Alamo și Budget.

Benzinării lângă aeroportul Kos

În zona aeroportului există două benzinării care vă pot fi de ajutor dacă trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant care a avut-o atunci când ați preluat-o. O benzinărie se numește Argo Antimacheia, iar cealaltă care se află pe Ko-Kefalou se numește Eko Antimacheia.

În Kos este destul de ușor de condus, drumul principal leagă orașul Kos de punctul cel mai sudic al insulei. Există drumuri secundare care fac legătura între drumul principal și diverse stațiuni și resorturi de pe coastă.

În apropierea aeroportului Kos

Insula Kos este recunoscută pentru plajele sale cu nisip fin, pentru vestigiile grecești și romane prezente în special în zona orașului Kos, dar și pentru stațiunile sale în care puteți petrece un concediu liniștit sau unul plin de distracție.

Locații de vizitat

Asclepion

La 23 km de aeroport și la 4 km de orașul Kos, se află Asclepion, un templu dedicat Zeului Medicinei. Este o importantă atracție turistică în special pentru iubitorii de istorie.

Kos

Orașul Kos este centrul cultural și turistic al insulei. Aici puteți vizita centrul orașului, unde veți găsi o mare varietate de buticuri de unde puteți cumpăra diverse suveniruri, însă principala atracție a orașului este fortăreața din secolul 14, aflată la intrarea în port. Din Kos puteți lua feribotul până în Turcia, Bodrum. Doar 4 km desparte insula Kos de coasta turcească. Orașul Kos este locul unde s-a născut Hipocrate, cel care a revoluționat medicina în Grecia Antică.

Este așadar un oraș care merită vizitat, iar distanța de la aeroport este de 23 km. Pentru a putea găsi mai ușor destinațiile și pentru a vă orienta mai bine pe insulă, este indicat să aveți un sistem de navigare, asta deoarece majoritatea drumurilor și indicatoarelor sunt în limba greacă.

Plaja Mastichari

O plajă desprinsă din povești, cu nisip alb și apă de culoarea smaraldului. Iubitorii de sporturi de apă găsesc pe această plajă tot ce își doresc. Distanța de la aeroport la plaja Mastichari este de 7 km, distanță ce se parcurge în mai puțin de 10 minute.

Kamari

La sud - vest de aeroport, la o distanță de 17 km, se află plaja Kamari. Este locul potrivit pentru cei care vor un peisaj mai sălbatic, cu vârfuri stâncoase înalte și zone neamenajate. În apropiere de Kamari se află și orașul Kefalos căruia puteți să îi dedicați câteva ore pentru a-l vizita.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.