Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Cracovia cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Cracovia

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Poloniei, Cracovia oferă suficiente atracții turistice și locații în împrejurimi încât să luați în considerare închirierea unei mașini. Skyscanner vă oferă opțiunea de a căuta și rezerva o mașină direct de la agențiile prezente pe aeroportul din Cracovia.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Cracovia

La aeroportul din Cracovia există un număr de nouă companii de la care puteți închira o mașină pe durata de timp petrecută în Cracovia. Acestea sunt recunoscute pe plan internațional: Avis, Budget, Dollar, Europcar, Express, Hertz, Enterprise, Panek și Sixt.

Benzinării lângă aeroportul Cracovia

Aeroportul se află foarte convenabil poziționat aproape de A4, iar la o distanță de 6,7 km veți găsi o benzinărie Shell. Această benzinărie este destul de aproape de de aeroport și poate fi luat în considerare atât în momentul în care vă îndreptați către oraș, cât și la întoarcere dacă trebuie să alimentați mașina și să o predați cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o.

În apropierea aeroportului Cracovia

În imediata vecinătate a aeroportului se află orașul Cracovia sau Kraków, denumirea care va apărea pe indicatoarele rutiere. Distanța până la aeroport este de 19 km, iar ca și timp, drumul nu durează mai mult de 25 minute. În Cracovia veți avea suficiente locuri de vizitat, puteți chiar să vă începeți ziua cu o plimbare cu tramvaiul fluvial pe fluviul Vistula. Drumul regal, castelul gotic Wawel sau cartierul unde a fost filmat celebrul film Schindler’s List pot fi toate puncte de interes pe lista dumneavoastră de atracții turistice. Parcarea în centrul orașului - zona C, se plătește în intervalul orar 10:00-20:00 la aparatele de parcare care se găsesc pe marginea drumului. O parcare subterană veți găsi în zona Old Town, sub Piața Plac Na Groblach, iar prețul este echivalentul a 1 euro pentru o oră.

Locații de vizitat

Wieliczka

În partea de sud - est a Cracoviei veți putea vizita orașul Wieliczka, unde se află o atracție turistică diferită - o mină de sare. Aici veți putea vedea creații precum “Cina cea de taină” sculptate în rocile de sare. Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți 14,7 km pe Via Wielicka și apoi pe drumul 94. Nu ar trebui să conduceți mai mult de 20 minute pentru a ajunge la destinație.

Memorialul și Muzeul Auschwitz

Acest loc este cunoscut de o lume întreagă datorită lagărelor de concentrare care se află aici. Distanța de la Cracovia este de 68 km, iar drumul pe care trebuie să conduceți este S7, E462 și apoi 933.

Katowice

Orașul aflat în sudul Poloniei și la o distanță de 79 km de Cracovia, poate fi o locație spre care ați putea să vă îndreptați pe durata șederii dumneavoastră în această țară.
Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe A4, iar pe această rută trebuie să plătiți o taxa de 4,35 euro. Dacă alegeți să conduceți pe drumul 94, nu va trebui să plătiți nicio taxă de drum.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.