Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Kosice cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Kosice

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești o vacanță în Kosice sau un concediu prelungit în estul Slovaciei, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Kosice.

Unde poți închiria o mașină la Aeroportul Kosice

Te poți bucura mai mult de vacanța ta dacă închiriezi o mașină. Nu trebuie să te bazezi pe mijloacele de transport în comun, în schimb din avion poți urca în mașină și conduce până la destinația aleasă. La Aeroportul Internațional Kosice operează următoarele companii de închirieri auto: Avis, Budget, Sixt, Europcar, Hetz, Buchbinder, DKauto și M&M Auto. Birourile se află în incinta aeroportului, în zona de sosiri și plecări.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Kosice

Majoritatea companiilor cer ca la returnare, mașina să aibă plinul făcut. În plus, la ridicarea mașinii poți avea nevoie de o benzinărie pentru alimentare. În apropierea aeroportului există mai multe benzinării pe drumurile principale, pe ambele sensuri de mers. Pe drumul european E71 care trece prin apropierea aeroportului se află două stații de alimentare Slovnaft și OMV.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Kosice

Pentru a conduce pe autostrăzile din Slovacia ai nevoie de vignetă, care poate fi cumpărată de la orice stație de benzinărie.
În apropierea aeroportului se află cel mai lung drum din Slovacia, I/50 care face parte din drumul european E58. La est de aeroport se află drumul european E71, care face legătura cu Ungaria și Croația.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Internațional Kosice.

Kosice

Kosice este o destinație de vacanță pentru toată familia. Aici se află cea mai mare grădină botanică din Slovacia și catedrala Sf. Elisabeta, una dintre cele mai mari din țară, din vârful căreia poți admira panorama orașului.Un oraș plin de energie, încărcat de istorie și cu nenumărate evenimente culturale, Kosice își așteaptă vizitatorii în oricare perioadă a anului.
Centrul orașului se află la o distanță de 10 kilometri de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ 20 de minute pe strada Moldavska. În zona centrală există numeroase locuri de parcare pe stradă, cât și spații special amenajate. Tariful este de 1 Euro pentru o oră sau 8 Euro pentru toată ziua.

Presov

Presov este un oraș care se poate lăuda cu faptul că Paralela 49 trece chiar prin centrul orașului. Este o locație cu o mulțime de obiective istorice și muzee. Pentru iubitorii de natură, împrejurimile orașului oferă numeroase oportunități de relaxare cu panorame superbe.
Presov se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de 40 de minute pe drumul european E50. O parte din acest drum este cu taxă. Cea mai potrivită parcare din centrul orașului este Centrum Parking, pe strada Metodova. Aceasta se află foarte aproape de majoritatea obiectivelor turistice din oraș.

Humenne

Situat la baza unui munte vulcanic, Humenne este un oraș fermecător a cărui istorie îndelungată poate fi observată cel mai bine printr-o plimbare în centru. Aici se află ruinele castelelor Cicava, Brekov și Jasenov.
Drumul de la aeroport durează o oră și jumătate. De la Kosice continui pe drumul 50, care face parte din drumul european E58, apoi o iei la stânga pe drumul 79 , 18 și 74 pentru a ajunge la destinație. Majoritatea hotelurilor din oraș oferă loc de parcare gratuit.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.