Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Larnaca cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Larnaca

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la cel mai mare aeroport din Cipru, Aeroportul Larnaca. Este soluția ideală dacă doriți să explorați insula fără a depinde de mijloacele de transport în comun.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Larnaca

La aeroportul din Larnaca operează următoarele companii de închirieri auto: Europcar, Sixt, Budget. Toate birourile se află în incinta aeroportului și sunt bine semnalizate. Mașina poate fi rezervată online din timp și poate fi returnată la aeroport sau la una din locațiile companiilor de pe insulă.

Unde poți alimenta în apropierea aeroportului

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de o stație de benzinărie pentru alimentare. La doar 7 minute de mers cu mașina înspre est pe drumul B4 se află o benzinărie Lukoil pe partea dreaptă. Dacă vă îndreptați spre nord, la doar 8 minute de aeroport se află o stație petrolina. După ce ieșiți din aeroport, o luați pe autostrada A3, iar benzinăria se află pe partea stângă.

Drumurile și condusul în apropierea aeroportului

Aeroportul Larnaca este bine conectat la drumurile din regiune. Autostrada A3 conectează aeroportul cu Ayia Napa, iar șoseaua B4 trece chiar prin fața aeroportului. Drumurile sunt bine semnalizate, iar regulile de circulație sunt aceleași cu cele din restul Europei. De menționat este faptul că autostrăzile sunt indicate cu caractere grecești.

Cum ajungi la destinație

Mai jos veți găsi informații despre câteva dintre cele mai populare destinații din sudul Ciprului.

Larnaca

Larnaca este cel mai vechi oraș din Cipru una din cele mai căutate destinații turistice din țară. Pe lângă plajele superbe, orașul are de oferit monumente romane, grecești sau bizantine vechi de cel puțin o mie de ani.

Orașul se află la 8 kilometri de aeroport, iar drumul durează puțin peste 10 minute. Este ușor accesibil și bine semnalizat. La ieșirea din aeroport, vă încadrați pe drumul B4 care vă va duce la destinație. Puteți găsi cu ușurință locuri de parcare, mai puțin în zona plajelor și centrul orașului. Nu este o problemă, deoarece majoritatea hotelurilor au inclus în preț și locul de parcare.

Limassol

Al doilea oraș ca mărime din Cipru, este principalul port al țării și o destinație turistică din ce în ce mai populară. Orașul vechi, Castelul Limassol sau plajele întinse sunt doar câteva dintre motivele pentru care Limassol reprezintă destinația perfectă pentru câteva zile de vacanță.

Limassol se află la vest de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de 40 de minute. Drumul este foarte accesibil pe autostrada A1 de la aeroport și până la destinație. În funcție de unde vă aflați în oraș, parcările ca tarif și timp de staționare. Cel mai bine e să includeți locul de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Ayia Napa

Ayia Napa este stațiunea care nu doarme niciodată. Este împânzită de cluburi, baruri, restaurante, ar evenimentele se țin lanț. Stațiunea mai este faimoasă și pentru plajele sale, unele din cele mai frumoase din Cipru și pentru oportunitățile unice de scufundare. Drumul de la aeroport este foarte accesibil, pe autostrada A3 până la destinație. Distanța este de 60 de kilometri, iar drumul durează în jur de 40 de minute. În privința parcărilor, tarifele variază între 2 și 4 Euro pentru o oră în apropierea plajelor. Cu toate acestea, majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare inclus în prețul cazării.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.