Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Lourdes cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Lourdes

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Cu siguranță printre cele mai populare destinații turistice pentru credincioși din toată lumea, Lourdes este o locație deosebită de pe teritoriul Franței la care puteți ajunge foarte rapid și ușor de la aeroportul Lourdes. Skyscanner vă oferă varianta închirierii unei mașini direct de pe aeroport, prin intermediul opțiunii sale de închiriat mașini. Astfel, veți avea posibilitatea de a vă deplasa în împrejurimi fără niciun fel de problemă, fără a depinde de transportul în comun și economisind bani pe durata vizitei dumneavoastră.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Lourdes

După ce aterizați pe aeroportul din Lourdes, veți putea prelua mașina de la una dintre companiile prezente aici: Avis, Enterprise, Hertz și Europcar. Birourile acestora se află la nivelul 0 în zona Sosiri. Nu uitați că trebuie să aveți cu dumneavoastră un card de credit, carnetul de conducere și un act de identitate pentru a putea încheia contractul cu compania de închiriat mașini.

Benzinării lângă aeroportul Lourdes

Aeroportul este situat la 15 km nord de orașul Lourdes și la 10 km sud - vest de Tarbes. Veți găsi benzinării atât în orașul Tarbes, cât și în Lourdes, dacă trebuie să alimentați înainte de a preda mașina. Pe N21 la ieșire din Tarbes se află o benzinărie Esso, iar pe Avenue François Abadie, la ieșire din Lourdes pe partea dreaptă a drumului, exact în direcția dumneavoastră de mers către aeroport, veți găsi tot o benzinărie Esso. Ambele benzinării sunt deschise 24/7 și puteți plăti atât cu cardul, cât și numerar.

În apropierea aeroportului Lourdes

Lourdes este un important centru de pelerinaj, însă pe lângă orașul Lourdes, veți avea ocazia să vizitați și alte puncte turistice importante. În continuare veți găsi câteva puncte de atracție din această zonă pentru a vă stabili un program de concediu.

Locații de vizitat

Lourdes

Orașul se află la 15 km de aeroport, în partea de sud și drumul îl veți parcurge în mai puțin de 20 minute. N21 este drumul care face legătura dintre aeroport și oraș, iar după ce părăsiți zona aeroportului vă va aparea marcaj cu destinația Lourdes. Continuați pe acest drum până ajungeți în oraș. Punctele turistice importante sunt Piața Peyramale, Biserica Notre Dames des Lourdes, Basilique du Rosaire și bineînțeles Grotte de Massabielle. Aici veți întâlni oameni din toate colțurile lumii care vin să viziteze acest loc miraculos căruia i se atribuie proprietăți vindecătoare.

Peșterile Betharram

O altă atracție turistică sunt peșterile Betharram care se află la 15 km vest de orașul Lourdes. Dacă veniți dinspre oraș trebuie să conduceți pe D937. La un moment dat va trebui să faceți stânga pe D152 și continați pe acesta până ajungeți la peșteri. Veți fi plăcut impresionați de splendidele formațiuni calcaroase prezente aici.

Tarbes

Situat la nord de aeroport, Tarbes este și el un oraș vizitat de turiști, mai ales de cei care vor să facă cumpărături. Veți putea însă vizita și muzee sau edificii religioase, dar și monumente istorice sau parcuri. Pentru a ajunge în Tarbes trebuie să conduceți pe N21, de data aceasta în partea de nord.

Parcul Național al Pirineilor

La sud de Lourdes, la doar 14 km, veți putea ajunge și în Parcul Național al Pirineilor, pentru a vă completa cu adevărat lista cu destinații din această zonă a Franței. Lăsați-vă pradă peisajelor de aici și bucurați-vă în totalitate de concediul dumneavoastră!

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.