Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Derry cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Derry

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Irlanda de Nord face parte din Regatul Unit al Marii Britanii și chiar dacă ați ajuns în Marea Britanie și ați vizitat majoritatea regiunilor, Irlanda de Nord necesită un concediu special deoarece veți avea foarte multe de făcut, iar câteva zile nu vor fi suficiente. Cu ajutorul Skyscanner veți fi siguri că veți avea cea mai bună mașină închiriată, care să se plieze după cerințele dumneavoastră.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Derry

Aeroportul din Derry pune la dispoziție un spațiu special destinat firmelor de închiriat mașini. Este foarte important pentru un turist care ajunge aici să aibă posibilitatea de a pleca din aeroport cu mașina, fără a depinde de alte mijloace de transport. Următoarele trei companii de închiriat mașini se găsesc în aeroportul din Derry, la terminalul sosiri: Avis, Hertz și Europcar.

Benzinării lângă aeroportul Derry

Din aeroport conduceți pe A2 timp de 15 minute. După 8 mile veți ajunge în orașul Derry. Imediat după ce ați părăsit zona aeroportului, pe A2 veți găsi și prima benzinărie, dacă doriți să alimentați în drumul spre oraș. Dacă trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant pe care o avea în momentul preluării, puteți lua în considerare această benzinărie la întoarcere pentru a vă asigura că mașina este predată corespunzător.

În apropierea aeroportului Derry

Cel mai apropiat oraș de aeroportul Derry este Derry. La doar 8 mile distanță, veți ajunge aici în 15 minute. În funcție de zona în care aveți cazare, ar trebui să vă setați sistemul de navigare direct pentru locația dumneavoastră. Nu uitați codul poștal, deoarece acesta este foarte important pentru a ajunge la destinație. Pentru orice punct turistic pe care doriți să-l vizitați, fie el oraș sau un anumit obiectiv din oraș, asigurați-vă că ați notat adresa corectă, inclusiv codul poștal.

Locații de vizitat

La 31 mile distanță de Derry se află un oraș mare și important din Irlanda de nord, Coleraine. Dacă plecați din Derry urmați A2 timp de 16 mile. După ce treceți de Ballykelly intrați în sensul giratoriu și părăsiți-l la a doua ieșire și urmăriți indicatorul Coleraine. O să ajungeți pe A37, iar după ce treceți de Limavady urmăriți A29. Pe întreg drumul veți găsi benzinării unde puteți plăti atât cu cardul, cât și cash. Moneda folosită în Irlanda de Nord este lira sterlină. Pe coasta de nord a țării puteți vizita castele, puteți face un popas pe coastă și puteți admira peisajele desprinse din povești. Fiți atenți la indicatoarele de parcare, deoarece trebuie să vă cumpărați tichet dacă doriți să lăsați mașina parcată undeva. Dacă nu vă cumpărați tichet de parcare riscați să primiți amendă. Veți avea la dispoziție 28 de zile să o plătiți, iar suma se reduce la jumătate dacă amenda este plătită în termen de 14 zile.

De la Derry puteți face o excursie până la cel mai mare lac din Irlanda De Nord, Lough Neagh. Dacă urmați drumul A6, continuați pe M22 și apoi A6 din nou, veți ajunge la Atrim, un oraș care se află pe partea nord – estică a lacului. Puteți profita și vizita orașul, iar apoi să vă plimbați până la lac. Drumul din Derry nu ar trebui să dureze mai mult de o oră și jumătate, distanța fiind de 54 mile.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.