Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Limoges cu Skyscanner

sixt
eury
avis
alam
budg
hert

Închiriere auto din aeroportul Limoges

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Fie că doriți să vizitați fabricile de porțelan care au făcut orașul Limoges atât de cunoscut pe plan național și internațional sau pur și simplu că doriți să vizitați această parte a Franței, închirierea unei mașini este o soluție excelentă pentru deplasarea dumneavoastră de la o locație la alta. Skyscanner vine în ajutorul dumneavoastră și vă ajută să găsiți cel mai bun preț pentru închirierea unei mașini din aeroportul Limoges.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Limoges

Există cinci companii de închiriat mașini la aeroportul din Limoges: Avis, Hertz, Europcar, Enterprise și Buggs. Birourile companiilor de închiriat mașini se află lângă terminalul aeroportului, într-o zonă dedicată acestora. Trebuie să aveți cu dumneavoastră pașaportul sau cartea de identitate națională, carnetul de conducere și cardul de credit pe care l-ați folosit pentru rezervare.

Benzinării lângă aeroportul Limoges

În funcție de opțiunile bifate în momentul rezervării, s-ar putea să fie necesar să predați mașina cu rezervorul plin sau cu aceeași cantitate de carburant pe care a avut-o în momentul preluării. Dacă doriți să vă îndreptați către orașul Limoges, cea mai apropiată benzinărie se află pe drumul D941. Dacă optați pentru un sistem de navigare atunci când închiriați mașina, puteți seta cea mai apropiată benzinărie în funcție de direcția spre care doriți să vă îndreptați.

În apropierea aeroportului Limoges

De la aeroport puteți să ajungeți foarte repede în localitatea Limoges, care se află la 11 km distanță față de acesta. Drumul nu durează mai mult de 20 minute, iar aproape jumătate din acesta este parcurs pe autostradă. Când plecați din aeroport alegeți drumul D20. În scurt timp o să apară indicatorul D941 / E603 Limoges/ Landouge /Les Vaseix, intrați în sensul giratoriu și îl părăsiți la a treia ieșire. De aici mai aveți de condus 6 km până în centrul orașului Limoges.

Locații de vizitat

Limoges

Puteți face un tur al fabricilor de porțelan din Limoges. Porțelanul de aici este renumit ca fiind printre cele mai fine din întreaga lume. Având la dispoziție mașina pe care ați închiriat-o, puteți să faceți un tur al orașului, să vizitați catedrala gotică, să ajungeți la unul dintre muzeele din oraș sau la grădina botanică. Nu uitați să vă cumpărați un suvenir de porțelan care să vă amintească de vizita dumneavoastră în Limoges.

Există numeroase locuri unde vă puteți parca mașina în Limoges, iar prețul pe oră poate varia între 1 euro și 1,20 euro. Dacă optați pentru parcare pe toată ziua, costul la care trebuie să vă așteptați este între 7 și 10 euro pe zi.

Bordeaux

La aproximati 3 ore distanță de Limoges în partea de sud-vest, se află unul dintre cele mai mari orașe din Franța, Bordeaux. Fiind un important centru comercial și maritim, Bordeaux nu duce lipsă de turiștii care doresc să-l descopere. Cu siguranță vinul de Bordeaux nu vă este necunoscut, iar dacă ați închiriat o mașină pentru a vă deplasa în diverse locații ale Franței, de ce să nu faceți o vizită și în această regiune? Există două rute pe care le puteți alege: prima este pe N10, iar a doua pe A89. Dacă optați pentru prima variantă, veți avea de condus 214 km, dintre care 170 km pe autostradă. Cea de-a doua variantă presupune 227 km și un total de 115 km pe autostradă, dar implică și o taxă de autostradă de 9.9 euro. Anumite segmente de autostradă în Franța trebuie plătite.

În centrul orașului Bordeaux există locuri de parcare cu plată pe durată limitată. Costul pentru o oră de parcare în centrul orașului este de 2,2 euro, iar durata maximă de parcare în centrul orașului istoric este de două ore. Găsiți și parcări ieftine în afara orașului, gen P&R, unde puteți parca mașina și de acolo există autobuze până în centrul orașului. Costul este de 2,6 euro, fiind inclus și transportul public pentru toți pasagerii mașinii.

Prețurile se pot schimba

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.