Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Lisabona cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Lisabona Portela

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu Skyscanner aveți acces la cele mai bune mașini de închiriat din Aeroportul Lisabona Portela. Închirierea unei mașini vă oferă oportunitatea de a călători și a vizita cu ușurință multe din atracțiile pe care Lisabona și împrejurimile le au de oferit.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Lisabona

În Aeroportul Lisabona Portela există mai multe companii de închirieri mașini, printre care Hertz, Europcar, Budget sau Avis. Prețurile variază în funcție de destinație, dar toate aceste informații le puteți obține la birourile companiilor din incinta aeroportului. De asemenea, rezervările pot fi făcute și online.

Unde poți alimenta în apropierea aeroportului

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de plinul făcut la returnarea mașinii. Nimic mai ușor, deoarece la doar 200 de metri de aeroport se află o benzinărie BP, care practic se află în incinta acestuia.

Drumurile și condusul în apropierea aeroportului

Intrarea și ieșirea din aeroport sunt bine semnalizate și ușor accesibile din ambele sensuri.

Este recomandată închirierea unei mașini pentru excursiile în afara Lisabonei, unde drumurile și autostrăzile sunt sigure, eficiente și aerisite. În schimb, condusul prin Lisabona reprezintă o adevărată provocare.

Cum ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai importante destinații din regiune de la Aeroportul Lisabona Portela.

Lisabona

Capitala Portugaliei este una din cele mai vizitate destinații ale Europei. Este un oraș plin de viață, care oferă vizitatorilor săi nenumărate atracții istorice, arhitecturale, dar și o mulțime de festivaluri și evenimente culturale.

La ieșirea din aeroport, semnele de circulație înspre Lisabona vă îndrumă la stânga, pe Avenida Almirante Gago Coutinho, apoi Avenida Almirante Reis. Drumul de la aeroport și până în zona centrală a orașului durează în jur de 15 minute.

Este destul de dificil să găsiți locuri de parcare în Lisabona, în special în zona centrală, de aceea e indicat să vă faceți rezervarea la hotel cu locul de parcare inclus. Cu toate acestea, dacă aveți noroc să găsiți un loc de parcare pe stradă, tariful variază între 2 și 6 Euro pentru o oră, în funcție de zonă. Este recomandat să aveți în permanență la dumneavoastră permisul de conducere și documentele primite de la compania de închirieri mașini.

Almada

Almada se află la aproximativ 20 km de aeroport și este cunoscut în special pentru Sanctuarul Național Regele Hristos. Statuia asemănătoare cu cea din Rio de Janeiro reprezintă un punct de observare important care oferă o priveliște uluitoare asupra Lisabonei și a împrejurimilor.

De la aeroport vă îndreptați spre drumul 2 Circular/E1, după care treceți pe drumul IP7 pentru a ajunge la destinație. Drumul durează în jur de 20 de minute.

Cascais

Pe malul Atlanticului se află Cascais, una dintre cele mai căutate stațiuni de pe Riviera Portugheză. Este locul ideal pentru o vacanță relaxantă la plajă.

Drumul de la aeroport durează puțin peste 40 de minute și este ușor de accesat pentru că traseul se parcurge în mare parte pe autostradă. După ieșirea din aeroport, continuați pe A5, autostradă parțial cu plată. Ieșiți de pe autostradă pe partea dreaptă, înspre Cascais. Vara este de preferat ca rezervarea la hotel să includă și loc de parcare, datorită numărului mare de turiști care vizitează stațiunea.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.