Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Ljubljana cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Ljubljana

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să vizitați capitala Sloveniei - Ljubljana sau să vă lăsați surprinși de bogățiile și peisajele acestei țări, închirierea unei mașini direct din aeroport este o variantă demnă de luat în calcul pentru a acoperi cât mai multe puncte turistice. Skyscanner vă oferă posibilitatea de a căuta, compara și rezerva mașina potrivită pentru dumneavoastră chiar înainte de porni în concediu, pentru a avea siguranța că la sosirea în aeroport mașina este la dispoziția dumneavoastră.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Ljubljana

La aeroportul din Ljubljana există un număr de 11 companii de închiriat mașini la care vă puteți rezerva mașina dorită: Avis, Atet, Budget, Dollar &Thrifty, Europcar, Hertz, Avant Car, Sixt, Agio, ABC și Enterprise.

Benzinării lângă aeroportul Ljubljana

La mai puțin de 2 km de aeroport, pe E61, se află două benzinării: Petrol Voklo Z și Petrol Voklo V.

Prin urmare, dacă ați bifat opțiunea returnării mașinii cu aceeași cantitate de carburant, aceste două benzinării vă pot fi de ajutor în această privință, deoarece se află foarte aproape de aeroport.

În apropierea aeroportului Ljubljana

De la aeroport se ajunge destul de repede în capitală Sloveniei, Ljubljana. Aceasta se află la o distanță de 25 km la sud de aeroport, pe drumul A2/E61.

Locații de vizitat

Ljubljana

Chiar dacă Ljubljana a fost un oraș comunist, lucrurile s-au schimbat în decursul anilor, iar acum această capitală surprinde prin prospețimea sa. Orașul are foarte multă verdeață, iar planul autorităților este de a planta cât mai mulți copaci în următorii ani. În zona centrală sunt foarte multe străduțe pavate, iar mașinile sunt interzise în unele zone. Puteți parca mașina în stradă, însă trebuie să vă achiziționați tichet de parcare pe care trebuie să îl puneți la vedere pe bordul mașinii. Fiți pregătiți cu suma exactă, deoarece aparatele nu dau rest. Parcarea trebuie plătită în cursul săptămânii până la ora 7 PM, iar sâmbăta până la 1 PM. Duminica și în zilele de sărbătoare parcarea este gratuită. În Ljubljana aveți o mulțime de poduri pe care le puteți admira, castelul este și el un important punct turistic, la fel și frumoasele biserici și catedrale.

Postojna

La 53 km de Ljubljana, în partea de sud - vest, se află una dintre cele mai frumoase și mari peșteri din Europa. Are 20 km lungime și se află pe trei nivele. Ca să ajungeți aici trebuie să conduceți pe A1/E70. Să fiți pregătiți să plătiți o taxă de drum, deoarece unele porțiuni de autostradă în Slovenia trebuie plătite.

Lacul Bled

Dacă timpul vă permite și doriți să vizitați o locație deosebită la nord de Ljubljana, atunci Lacul Bled este cel care vă interesează. Aflat la o distanță de 54 km de capitală, lângă renumita stațiune montană Bled, această locație vă oferă relaxarea de care aveți nevoie. Peisajele de aici sunt greu de descris în cuvinte. Ca să ajungeți în această stațiune și implicit la lac, trebuie să conduceți pe A2/E61 și va trebui să plătiți o taxă de autostradă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.