Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Linz cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Linz ”Dunărea albastră”

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești un city-break în Linz sau un concediu prelungit în Austria Superioară, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Linz „Dunărea Albastră”.

Unde poți închiria o mașină la Aeroportul Linz

Cu ajutorul unei mașini închiriate de la aeroport ai ocazia să-ți faci propriul program și să explorezi într-un mod plăcut frumusețile regiunii. La Aeroportul Linz operează cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Avis, Europcar, Hertz și Sixt.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Linz

Majoritatea companiilor cer ca la returnare mașina să aibă plinul făcut. De asemenea, după ridicarea mașinii poți avea nevoie de o benzinărie pentru alimentare. Nimic mai simplu, deoarece la 5 minute de aeroport se află o stație BP. După ce ieși din aeroport încadrează-te pe banda B139 apoi la primul sens giratoriu ieși spre strada Kürnberg și vei observa stația pe partea dreaptă a drumului.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Linz

Aeroportul este bine semnalizat și conectat la drumurile din regiune. Regulile de circulație și indicatoarele din Austria sunt similare cu standardele din Europa. Toate autostrăzile din țară sunt cu taxă.
La mică distanță de aeroport se află autostrada A1, care conectează Viena cu Salzburg via Linz și care se unește și face parte din drumul european E60.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre cele mai apropiate orașe de Aeroportul Linz.

Linz

Linz este cel mai mare port la Dunăre din Austria și unul dintre cele mai importante orașe austriece. Este un oraș a cărui atracție turistică principală o reprezintă centrul vechi, care se află pe malul sudic al fluviului.
Drumul de la aeroport durează în jur de 15 minute pe șoseaua B139. În oraș, locurile de parcare pe stradă se taxează de luni până vineri de dimineața și până la ora 19, iar tariful este de 1,30 Euro pentru o oră de parcare, iar durata maximă de staționare este între 1,5 și 3 ore, în funcție de zonă. În centrul orașului există și parcări special amenajate unde poți lăsa mașina pentru o perioadă mai lungă, iar tariful este de 1,30 Euro pentru o jumătate de oră.

Wels

Wels este destinația perfectă pentru o vacanță în familie. Este un oraș liniștit, cu numeroase posibilități de relaxare și shopping.
Wels se află la 20 de minute de aeroport, dacă accesezi drumul B1. În centrul orașului există parcări special amenajate, cât și numeroase locuri pe stradă. Primele 10 minute de staționare sunt gratuite, apoi tariful este de 0,50 Euro pentru o jumătate de oră sau 1 Euro pentru 2 ore de staționare. Aceste taxe se percep în zonele cu staționare limitată.

Steyr

Steyr este un oraș încărcat de cultură și pune la dispoziția vizitatorilor săi numeroase modalități de petrecere a timpului. Castelul Lamberg, concertele de muzică clasică sau o vizită la Muzeul Muncitorilor sunt doar câteva dintre motivele pentru care nu trebuie să ratezi Steyr.
Orașul se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de 30 de minute pe B139 și strada Wolferner. În oraș există multe spații de parcare, iar tarifele variază în funcție de zonă. Taxa minimă de staționare este de 0,50 Euro pentru o jumătate de oră.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.