Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Luxembourg cu Skyscanner

sixt
eury
hert
alam
avis
budg

Închiriere auto din aeroportul Luxemburg

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să vizitați instituțiile importante prezente în Luxemburg sau să vă plimbați în diferite locații din zonă, închirierea unei mașini de la aeroportul din Luxemburg este o variantă excelentă atunci când doriți să nu depindeți de mijloacele de transport în comun și să aveți confort și control deplin asupra concediului dumneavoastră. Prin intermediul opțiunii Skyscanner de închiriat mașini, puteți acum să vă planificați concediul și locațiile la care doriți să ajungeți fără nicio bătaie de cap.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Luxemburg

Aeroportul din Luxemburg este unul aglomerat, iar pentru a vă asigura că veți avea la dispoziție o mașină atunci când aterizați pe aeroport, este indicat să faceți rezervarea online, înainte de a porni la drum. La aeroport există un număr de patru companii de închiriat mașini care vă pun la dispoziție serviciile lor: Avis/Budget, Europcar, Hertz/Thrifty și Sixt. Birourile acestora se află în zona de ieșire, la nivelul -1 al terminalului, iar parcarea de unde veți prelua mașina este A-2. Avis/Budget și Sixt sunt deschise de luni până vineri între 8:00 -22:30, iar sâmbăta între 9:00-17:00. Duminica orarul de funcționare pentru Avis/Budget este de la 13:30-19:30 și 20:30-22:30, iar biroul Sixt este deschis în intervalul orar 13:30-22:30. Europcar este deschis în cursul săptămânii între 8:00-20:00, iar sâmbăta și duminica între 9:00-17:00. Hertz/Thrifty funcționează în cursul săptămânii între 8:00-21:30, sâmbăta între 9:00-17:00, iar duminica între 13:30-21:30.

Benzinării lângă aeroportul Luxemburg

Înainte de a pleca cu mașina din aeroport asigurați-vă că aveți toate informațiile necesare cu privire la modalitatea de returnare a mașinii. De exemplu, este important de știut dacă trebuie să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o sau aveți opțiunea de la plin la plin. Indiferent de situație, va trebui să alimentați mașina înainte de a o preda companiei de la care ați închiriat-o. În apropierea aeroportului, pe Route de Treves există o benzinărie Aral la care puteți alimenta. La 1 km de aeroport, veți putea alimenta și la o benzinărie Esso care este deschisă 24/7.

În apropierea aeroportului Luxemburg

Luxemburg este un important centru al Uniunii Europene, aici aflându-se o serie de instituții europene. Dar Luxemburgul nu reprezintă doar atât, iar cea mai bună variantă de a-l descoperi este să vă deplasați în cât mai multe locații din oraș și din zonă. Dacă sunteți în căutare de locații de vizitat, veți găsi în rândurile de mai jos câteva propuneri care s-ar putea să vă surâdă.

Locații de vizitat

Luxemburg

Orașul se află la o distanță de 7 km de aeroport, în partea de sud-vest. Cel mai scurt traseu este pe N1 și durează 10 minute. În Luxemburg veți putea vizita instituțiile europene precum Curtea Europeană de Justiție sau Banca Europeană de Investiții, centrul vechi cu Piața Armelor, Palatul Municipal și Catedrala Notre Dame.

Berdorf

La nord de orașul Luxemburg, puteți ajunge într-o zonă deosebită din punct de vedere al peisajelor. Este vorba de Berdorf și drumul durează aproximativ o jumătate de oră. Ruta pe care trebuie să conduceți este E421/N11și apoi CR137. Berdorf este una dintre cele mai populare destinații din Luxemburg.

Castelul Vianden

De la Berdorf puteți alege să vizitați castelul Vianden care se află la o distanță de 24 km la nord-vest de Berdorf. N10 este ruta pe care trebuie să o urmăriți din Berdorf pentru a ajunge la castel. Acest obiectiv turistic este unul de care până și Victor Hugo s-a îndrăgostit. Dacă aveți noroc puteți chiar și să luați parte la festivalul medieval care se organizează aici an de an.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.