Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Madrid cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Madrid

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Madridul este una dintre capitalele europene care atrage o mulțime de turiști datorită numeroaselor locații de vizitat. Capitala Spaniei se poate vizita indiferent de sezon, iar dacă doriți să vă deplasați și în orașe din apropierea Madridului, trebuie neapărat să vă închiriați o mașină. Skyscanner vă oferă posibilitatea închirierii unei mașini pe durata întregului dumneavoastră concediu.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Madrid

Dacă aterizați pe aeroportul Madrid Barajas trebuie să știți că veți avea posibilitatea de a închiria o mașină de la una dintre cele șase companii de închiriat mașini: Avis, Sixt, Budget, Europcar, Hertz și Enterprise. Birourile acestora se află în T1 la nivelul 0 și în T4 la nivelul -1.

Benzinării lângă aeroportul Madrid

La T1 aveți o benzinărie exact la ieșirea din aeroport, iar la T4 la fel, pe Avenida Alhelies.

Benzinăriile sunt deschise 24 ore, deci nu trebuie să vă faceți probleme dacă ajungeți la aeroport seara târziu sau dimineața devreme.

În apropierea aeroportului Madrid

Madridul este un oraș care vă va lua câteva zile pentru a vizita obiectivele turistice precum Palatul Regal, Plaza Mayor, Plaza de Espana, poate chiar și să vă încumetați să participați la o coridă în Plaza de Toros. Clădirea Poștei este impresionantă și merită să vă plimbați prin zonă chiar și cu mașina, la ceas de seară deoarece este foarte frumos luminată. Atocha este o gară mare din Madrid în care puteți vizita o grădină botanică, iar zona Sol este zona centrală și de acolo ajungeți rapid la obiectivele turistice centrale.

Locații de vizitat

Segovia

La 90 km de Madrid se află un oraș faimos datorită viaductului roman care s-a păstrat de-a lungul timpului, dar și castelului Alcázar. Este vorba de orașul Segovia, iar din Madrid puteți ajunge aici pe A-6, AP-6 și apoi AP-61. Această rută implică și taxe de autostradă.

El Escorial

El Escorial este o mănăstire în apropiere de Madrid, la poalele Muntelui Abantos din Munții Sierra de Guadarrama. Este considerată și palatul simbol al monarhiei spaniole. Puteți ajunge aici dacă mergeți pe A-6 și apoil dupa Las Rosas urmăriți M- 505. Sunt 50 km din Madrid pțnă la El Escorial și puteți să îi parcurgeți într-o oră.

Toledo

În partea de sud a Madridului există un oraș foarte frumos, o veche cetate pe care o puteți vizita. Este vorba de Toledo, iar câteva ore sunt suficiente pentru a vă plimba pe străduțele înguste și pentru a vizita catedrala impunătoare de aici. Puteți lăsa mașina într-o parcare special amenajată și trebuie să plătiți o taxă pentru durata de timp în care lăsați mașina aici.

Guadalajara

Pe E-90 în partea de nord a Madridului puteți ajunge în Guadalajara. Este un oraș frumos, cu elemente distincte și diverse obiective turistice de vizitat. Ca să ajungeți aici trebuie să conduceți către Castilla - La Mancha. În această zonă există o mulțime de castele de vizitat, unele mai impunătoare decât altele.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.