Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Manchester cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Manchester

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Dacă plănuiți un city-break în Manchester sau câteva zile pentru explorarea împrejurimilor, cu Skyscanner puteță găsi cele mai bune mașini de închiriat de la Aeroportul Manchester.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Manchester

Aeroportul Manchester colaborează cu cele mai cunoscute companii de închirieri auto pentru a satisface cerințele clienților săi. Avis, Europcar, Hertz, Sixt sau Enterprise sunt doar câteva dintre companiile care au birouri la Aeroportul Manchester.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Manchester

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, la închirierea mașinii puteți alimenta în apropierea aeroportului, deoarece la mai puțin de 2 minute de mers cu mașina se află două stații de benzinărie, Texaco și BP.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul se realizează pe partea stângă a drumului. Aeroportul Manchester se află în imediata apropiere a autostrăzii M56 care face legătura cu drumurile M6 și M60. Acest lucru face aeroportul foarte accesibil, fie că veniți dinspre nord sau sud.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos găsiți informații despre cum să ajungeți la câteva dintre cele mai cunoscute destinații din regiune.

Manchester

Manchester este al treilea oraș ca mărime din Marea Britanie. Este un oraș compact, plin de viață, iar muzica răsună pe străzile din centrul orașului. Trebuie să menționăm că orașul a devenit mult mai important odată cu dezvoltarea fotbalului, Old Trafford fiind una din cele mai cunoscute arene din lume.

Manchester se află la 9 mile depărtare de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ 20 de minute. După ce ieșiți din aeroport, intrați pe autostrada M56, apoi continuați pe drumul A5103 pentru a ajunge la destinație. Drumurile sunt bine semnalizate, astfel nu veți întâmpina dificultăți în a ajunge în oraș. Autoritățile orașului încurajează șoferii să parcheze în locurile parcările subterane sau etajate, de aceea e posibil să nu găsiți locuri de parcare. E indicat să includeți locul de parcare în rezervarea camerei de hotel.

Bolton

Dacă doriți câteva zile de odihnă și relaxare, Bolton este locul perfect. Se află la nord de Manchester, la 20 de mile de aeroport.

De la ieșirea din aeroport intrați pe autostrada M56, apoi continuați pe M60 până la destinație. Drumul durează în jur de 25 de minute și este ușor accesibil și bine semnalizat. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi locuri de parcare în oraș, iar tarifele variază între 1 și 3 Lire în funcție de zonă.

Macclesfield

La sud de aeroport se află Macclesfield, un orășel-târg din regiunea Cheshire. Este ușor accesibil cu mașina și se află la câteva minute de Parcul Național Peak District, care oferă priveliști uimitoare asupra regiunii Cheshire.

Orașul se află la o distanță de 12 mile, iar drumul de la aeroport durează 25 de minute. La ieșirea din aeroport o luați pe Ringway Road, apoi virați dreapta pe drumul B5166. Indicatoarele vă vor ajuta pentru a ajunge la destinație. În privința parcărilor, puteți staționa atât pe stradă în locurile special amenajate, cât și în parcările acoperite.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.