Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Muscat cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Muscat

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești un city-break în capitala Omanului sau un concediu prelungit în nordul țării, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Muscat.

Unde poți închiria o mașină la Aeroportul Muscat

Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport ai ocazia de a-ți crea propriul program, în ritmul tău, fără a mai depinde de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Internațional Muscat operează cele mai cunoscute companii de închirieri auto – Budget, Hertz, Europcar și Thrifty – precum și câteva locale.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Muscat

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnare să ai nevoie de un plin făcut. Nimic mai simplu, deoarece în imediata vecinătate a aeroportului, la est și vest se află 3 stații de alimentare Shell, pe ambele sensuri de mers. La nord de aeroport, pe strada Al Mauj se află o stație Al-Maha.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Muscat

Infrastructura drumurilor din Oman este relativ nouă, drumurile sunt largi și bine întreținute. Aeroportul este bine semnalizat, iar indicatoarele sunt bilingve. Majoritatea drumurilor în Oman sunt drumuri prin deșert, drepte, fără urcușuri și coborâșuri. Este recomandat să ai o atenție sporită în afara orașelor, deoarece pot apărea pe drum animale greu de detectat din timp.
La sud de aeroport se află două drumuri principale, autostrada Sultan Qaboos care face legătura cu capitala și Autostrada Muscat.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai populare orașe din apropierea Aeroportului Internațional Muscat.

Muscat

Muscat este unul dintre cele mai frumoase orașe din țările arabe, o capitală care a păstrat farmecul vremurilor trecute. Orașul-port are numeroase obiective turistice, de la moschei și temple și până la muzee sau centre comerciale. Împătimiții de shopping nu au cum să rateze Mutrah Souq, un bazar tradițional arăbesc unde se pot găsi de toate.
Drumul de la aeroport și până în centrul orașului durează în jur de 20 de minute pe autostrada Sultan Qaboos. În oraș vei găsi suficiente locuri de parcare, cât și spații special amenajate. Totuși, în orele de vârf poate deveni destul de aglomerat, astfel e recomandat să lași mașina la hotel.

Nizwa

Nizwa este unul dintre cele mai vechi orașe din Oman. Cu o istorie impresionantă și o cultură bogată, Nizwa este una dintre cele mai populare destinații de vacanță. Cele mai importante atracții ale orașului sunt Fortul Nizwa, centrul Nizwa Souq și parcul Falaj Daris.
Nizwa se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de o oră și jumătate pe drumul național 15. Majoritatea hotelurilor oferă parcare gratuită la rezervarea camerei.

Ibra

Ibra este un oraș în care timpul parcă s-a oprit. Este împânzit de castele, turnuri și moschei vechi. Cu toate acestea, cea mai mare atracție a orașului rămâne tradiționalul bazar cu produse artizanale, alimente, bijuterii din aur și argint și numeroase suveniruri.
Drumul de la aeroport durează aproximativ două ore pe drumurile naționale 15 și 23. În oraș vei găsi locuri de parcare cu taxă, dar și hotelurile oferă loc gratuit la rezervarea camerei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.