Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Murcia cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Murcia-San Javier

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Fie că plănuiți un city-break sau o vacanță de relaxare, cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Murcia-San Javier.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Murcia

La Aeroportul Murcia operează cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Europcar, Avis, Hertz, Budget, Centauro, Dollar, Firefly, Goldcar, Sixt, Recordgo. Birourile se află în incinta aeroportului și pot fi găsite cu ușurință. Autovehicolul închiriat poate fi returnat la aeroport sau la una din locațiile pe care companiile le au în regiune.

Unde poți alimenta în apropierea aeroportului

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, la închirierea mașinii puteți avea nevoie de o stație pentru alimentare. La doar 5 minute de mers cu mașina înspre nord-est veți găsi o benzinărie Repsol.

Drumurile și condusul în apropierea aeroportului

Aeroportul Murcia este bine conectat la drumurile din regiune. Există două căi de acces spre aeroport, Mar Menor care conectează aeroportul la orașul Murcia și drumul AP-7. De asemenea, drumurile bine semnalizate vă vor ușura traseul.

Cum ajungi la destinație

Mai jos veți găsi informații despre cum să ajungeți la câteva dintre cele mai populare destinații din regiune.

Murcia

Murcia se află la o jumătate de oră de mers cu mașina de la aeroport și este un oraș căutat nu doar pentru clădirile baroce și arhitectura lor frumoasă, ci și pentru bucătăria tipic mediteraneană. Mâncărurile tradiționale se găsesc cu ușurință în toate restaurantele din oraș.

Pentru a ajunge la destinație, de la aeroport intrați pe drumul RM-19, apoi A-30. Drumul este accesibil și datorită indicatoarelor care vă ghidează spre Murcia. Parcarea în centrul orașului este limitată, de aceea vă recomandăm să includeți parcarea în momentul rezervării camerei de hotel.

Cartagena

Cartagena este un oraș încărcat de istorie, de aceea nu poate fi ratat de iubitorii de arheologie și istorie. Ruinele și teatrul roman, care au fost de curând restaurate, stau mărturie.

Drumul de la aeroport durează în jur de 30 de minute. La ieșirea din aeroport o luați la stânga spre sud, pe drumul AP-7, apoi pe CT-32. Indicatoarele vă vor semnaliza ieșirea pe A-30 înspre Murcia, pe care o urmați până la un sens giratoriu, de pe care ieșiți înspre stânga pe drumul RM-F36 pentru a ajunge la destinație.

Torrevieja

La doar 30 de minute de mers cu mașina se află Torrevieja, un oraș unic și frecventat de turiști de peste tot deoarece este unul din puținele locuri din lume care are un lac sărat roz, Laguna Salada de Torrevieja.

De la aeroport, drumul se desfășoară pe autostrada AP-7 până la destinație. De reținut e faptul că o porțiune din drum este cu taxă. Toate parcările din apropierea plajei sunt cu taxă și e puțin probabil să găsiți locuri de parcare, mai ales la sfârșit de săptămână. De aceea e indicat să includeți locul de parcare în momentul rezervării camerei de hotel.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.