Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Luqa Malta cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Malta

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Țară insulară aflată în Marea Mediterană, Malta atrage turiștii prin peisajele sale spectaculoase, golfurile stâncoase, piscinele naturale, plaje cu nisip roșu și mulțimea peșterilor care pot fi explorate. Pentru a avea un concediu reușit în care să bifați cât mai multe locuri vizitate, Skyscanner vă oferă posibilitatea căutării și rezervării unei mașini online, pentru ca în momentul în care aterizați pe aeroportul din Malta să nu mai trebuiască să vă pierdeți timpul căutând o mașină de închiriat.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Malta

Zona destinată pentru birourile companiilor de închiriat mașini se află în terminalul Sosiri, pe partea stângă. Veți găsi aici companii precum First, Sixt, Europcar, Hertz, Avis, Alamo, Budget sau Thrifly. Atunci când închiriați o mașină pentru deplasările dumneavoastră pe insulă, trebuie să știți că în Malta se conduce pe partea stângă a drumului.

Benzinării lângă aeroportul Malta

Benzinăria cea mai apropiată ese află lângă aeroport, iar pentru a face plata aveți nevoie de card sau cash. Este recomandat să aveți tot timpul bani la dumneavoastră în cazul în care benzinăria nu acceptă plata cu cardul. Deoarece Malta nu este o insulă foarte mare, iar numărul mașinilor care circulă pe drumurile insulei este destul de ridicat, uneori drumurile pot fi aglomerate la intrarea în orașele mari sau stațiuni. În Malta nu există taxe de autostradă.

În apropierea aeroportului Malta

Aeroportul din Malta se află foarte aproape de Valleta, capitala țării, la 20 de minute de condus.

Valleta, ca și oricare altă capitală, este destul de aglomerată datorită numărului ridicat de turiști care vin să își petreacă aici concediul sau să viziteze. Pentru a vă parca mașina în oraș trebuie să țineți cont de semnele de parcare existente în zona în care doriți să lăsați mașina. Nu ar trebui să parcați niciodată în dreptul liniilor galbene duble deoarece riscați ca mașina să vă fie ridicată și să fiți nevoiți să plătiți o taxă pentru a reintra în posesia ei. Există zone unde puteți parca pe marginea drumului, însă trebuie să vă cumpărați un tichet de parcare pentru perioada de timp în care doriți să lăsați mașina acolo. În Valleta există trei tipuri de locuri de parcare: cele semnalizate cu culoarea albă sunt publice și sunt disponibile 24 ore, cele semnalizate cu verde sunt pentru rezidenți, iar cele semnalizate cu albastru sunt disponibile publicului între intervalul orar 08:00 – 18:00. În Malta este interzis să flosiți telefonul mobil atunci când conduceți, chiar dacă aveți hands free. Riscați să primiți o amendă destul de ridicată dacă încălcați această regulă.

Locații de vizitat

În partea de sud-vest a Maltei se află Grota Albastră – Buel Grotto. Dacă vă decideți să faceți o plimbare până aici vă trebuie doar o jumătate de oră să ajungeți din capitala Valleta. Când ajungeți aici, puteți să parcați mașina și să vă plimbați pe jos pentru a descoperi peisajele insulei. La Grota albastră – Blue Grotto veți fi plăcut impresionați de claritatea și culoarea apei, iar dacă doriți să serviți masa într-un cadrul special, există câteva restaurante în apropiere.

La o oră de condus de capitală, în partea de nord, puteți vizita golful Mellieha de unde puteți lua barca pentru a ajunge la vestita Lagună Albastră care se află pe insula Comino. Pe această insulă se ajunge doar cu feribotul, însă merită să faceți această excursie. Apa din această lagună este de un albastru perfect, iar peisajul este unul spectaculos.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.